Catherine Middleton nazočila je veličanstvenoj završnoj proslavi povodom 90. rođendana britanske kraljice Elizabete II. Za tu prigodu Catherine je odjenula skupocjenu bijelu čipkastu haljinu brenda Dolce & Gabbana, a na nju čak 66 puta jeftiniji Zarin sako

Kraljica Elizabeta II. na svom kraljevskom posjedu Windsor ekstravagantnom zabavom proslavila je 90. rođendan. Svečani program uključivao je nastupe pop zvijezde Kylie Minogue, govor glumice Helen Mirren, točku u kojoj je sudjelovalo 900 konja i mnoge druge najglamuroznije nastupe.

Zarin sako od 449,90 kuna Catherine Middleton odjenula je na haljinu Dolce & Gabanna čija je cijena 29.625 kuna

Bila je ondje, naravno, i Catherine Middleton koja se istaknula odabirom odjeće, kako bojom tako i markom odjeće. Elegantnu haljinu od bijele čipke s potpisom Dolce & Gabanne čija je cijena 29.625 kuna 34-godišnja vojvotkinja kombinirala je uz čak 66 puta jeftiniji sako konfekcijske robne marke Zara. Cijena sakoa s naborom na stražnjoj strani kraljevski crvene boje je 449,90 kuna i dostupan je i u Zari u Hrvatskoj. Pogledajte i najpopularniju H&M haljinu iz koje se poznate dame ne skidaju.

Catherine je poznata ljubiteljica crvenih sakoa, jakni i kaputa, a u svojoj kolekciji ima takve odjevne komade s potpisom Alexandera McQueena i Luise Spagnoli, no za proslavu kraljičina rođendana odabrala je puno jeftiniji komad.

U ponedjeljak ujutro Catherine Middleton je pak nazočila pokretanju kampanje 'Heads Together' održane u sportskom kompleksu Queen Elizabeth Olympic Park u Londonu. Ondje su bili i Catherinin suprug princ William i njen šogor, princ Harry. Ovom kampanjom kraljevski trojac želi skinuti stigmu s osoba oboljelih od mentalnih bolesti. Za tu prigodu Catherine je odjenula bijelu bluzu, plavo-bijelu suknju A-kroja duljine do ispod koljena te plave salonke.

Pogledajte i Catherine Middleton u večernjoj haljini s lažnim dekolteom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju