Catherine Middleton i princ William nakon dužeg vremena ponovno su se pojavili zajedno na kraljevskoj dužnosti. U gradu Bradfordu susreli su se s lokalnim poslodavcima koji osiguravaju posao mladim ljudima.

Galerija +0 Catherine Middleton u istom kaputu modne kuće Alexander McQueen 2019., 2013. i 2012. godine

Vojvotkinja od Cambridgea izgledala je vrlo otmjeno u dugačkom kaputu kaki boje modne kuće Alexander McQueen i salonkama na block potpeticu dizajnera Gianvita Rossija koje je već nosila. Osim cipela, Catherine je reprizirala i modne dodatke te je stajling upotpunila s crnom torbicom brenda Aspinal of London, midi verzijom modela 'Mayfair'.

Ipak, glavna zvijezda stajlinga 38-godišnje vojvotkinje bila je haljina high street brenda Zara koja je lako zasjenila nabrojane skuplje komade. Catherine je nosila rasprodan model midi dužine crno-bijelog uzorka koji je bio dostupan i u našim trgovinama po sniženoj cijeni od 149,90 kuna (puna cijena iznosila je 549,90 kuna). Svakako je riječ o modelu koji laska ženskoj figuri bez obzira na konfekcijski broj te se je i mogla kupiti u veličinama od XS do XXL.

Slika nije dostupna Catherine Middleton: "Nepoćudna" haljina koja je morala na prekrajanje prije nošenja

Slika nije dostupna Catherine Middleton: Gojzerice i super skinny traperice za izdanje koje nikad ne iznevjeri

U online Zarinoj trgovini model koji nosi Catherine Middleton opisan je kao fluidna haljina dugih rukava s podignutim ovratnikom na vezanje i V-izrezom. Haljina ima elastični struk s unutarnje strane, odvojivi pojas od iste tkanine s presvučenom kopčom te kopčanje gumbima sprijeda.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju