Catherine Middleton posjetila je seosko poljoprivredno gospodarstvo Peterley Manor Farm u Buckinghamshireu, gdje se družila sa štićenicima dobrotvorne udruge Family Action, a ondje je izabrala i božićno drvce za svoju obitelj.

 

Kako je netom proglašena pokroviteljicom udruge Family Action, Catherine Middleton u srijedu se družila s obiteljima i djecom koji su štićenici te humanitarne udruge. Vojvotkinja od Cambridgea izrađivala je blagdanske dekoracije, hranila sobove i s djecom razgledavala božićna drvca, a jedno je i izabrala za svoj dom.

Lijepa vojvotkinja za ovu prigodu izabrala je casual odjevnu kombinaciju sačinjenu od tamnoplavih super skinny traperica, zelenog pulovera i prošivene crvene jakne brenda Perfect Moment koju je Catherine već nosila.

Catherine Middleton Usudila se! Catherine Middleton opet u "zabranjenim" hlačama kakve nije nosila 10 godina

Crno-bijela kombinacija Catherine Middleton - 5 Catherine Middleton: Dokaz da za elegantno izdanje nisu potrebne visoke potpetice

 

Izdanje za božićno druženje zaokružila je jednostavnim tamnosmeđim gojzericama brenda Berghaus i tamnozelenim vunenim čarapama. Gojzerice i (super) skinny traperice svakako su sjajan odjevni spoj koji nikad ne iznevjeri, a ovakva robusnija, topla obuća nepogrešiv je izbor kada se temperature približe ništici.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju