Catherine Middleton za gala večeru održanu ovaj tjedan u britanskom centru Anna Freud National Centre for Children and Families nosila je čipkastu haljinu dizajnerice Diane von Furstenberg, a vješto oko modnih znalaca zapazilo je da je Meghan Markle, djevojka Catherinina šogora princa Harryja, nosila istu haljinu još 2012. godine

Nije neobično da poznate žene nose iste haljine, no zanimljivo je da je haljinu koju je vojvotkinja Catherine Middleton nosila na gala večeri održanoj u Londonu prije dva dana prije čak pet godina, dok se Catherine i ona nisu još ni poznavale, na crvenom tepihu nosila američka glumica Meghan Markle, djevojka Catherinina šogora, princa Harryja.

Isti model čipkaste haljine Diane von Furstenberg bio je prilagođen za obje dame pa tako Catherinina seže do poda te je crna, dok je Meghanina bila kratka i plava

Inače, sve su glasnija šaputanja da će Meghan i Harry uskoro objaviti zaruke te najaviti još jedno grandiozno kraljevsko vjenčanje.

Isti model čipkaste haljine s tri četvrt rukavima modne dizajnerice Diane von Furstenberg bio je prilagođen objema damama, pa tako Catherinina seže do poda te je crna, dok je Meghanina za crveni tepih u Los Angelesu 2012. bila kratka i plava s patentnim zatvaračem po cijeloj duljini sa stražnje strane.

Čipkasta haljina dizajnerice Diane von Furstenberg bolje stoji:

glasova:


Zanimljivo je da je Catherine Middleton ovu haljinu nosila i 2014. godine, također za vrijeme trudnoće kada je bila trudna sa Charlotte. Pogledajte i 6 dokaza da kraljevne i prve dame nose jednaku odjeću.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju