Poseban je trenutak za slavnu mamu Catherine Zetu-Jones kada se na crvenom tepihu pojavi sa svojim najvrednijim "zlatom", kćeri Carys i sinom Dylanom.

Galerija Catherine Zeta-Jones s kćeri Carys i sinom Dylanom - 4 Catherine Zeta-Jones s kćeri Carys i sinom Dylanom - 6 Catherine Zeta-Jones s kćeri Carys i sinom Dylanom - 8 +4 ...i elegantne sandale u istom tonu

Kao pratnju na gala svečanosti The Royal Welsh College of Music & Drama 2019 održanoj u New Yorku, Catherine Zeta-Jones povela je svoju 15-godišnju kćer Carys i 18-godišnjeg sina Dylana. Lijepa mama blistala je od ponosa dok je sa svojom djecom pozirala na crvenom tepihu, a i Carys i Dylan bili su ponosni na svoju majku kojoj je na gali uručena počasna diploma The Royal Welsh College of Music & Drama.

Poseban je trenutak za slavnu mamu Catherine Zetu-Jones kada se na crvenom tepihu pojavi s kćeri Carys i sinom Dylanom



Za ovu svečanu prigodu Catherine je izabrala haljinu od baršuna boje burgunca modne kuće Marchesa. Senzualna kreacija koja prati liniju tijela otkriva ramena te ima visoku prorez s desne strane, dok je na predjelu dekoltea ukrašena detaljem u obliku cvijeća. Ženstveni stajling 49-godišnja oskarovka upotpunila je elegantnim sandalama u istom tonu ukrašenima srebrnim detaljem.

Slavna glumica odlučila se za glamurozan nakit, dok je kosu svezala u ležernu punđu. Carys Zeta Douglas bila je modno usklađena s mamom odjevena u balsku toaletu nježno ružičaste i boje burgunca također s potpisom Marchese, dok je Dylan Douglas izgledao vrlo dotjerano u crnom odijelu i sivoj kravati.

Dok je s kćeri i sinom pozirala fotografima, bilo je jasno da lijepa mama Catherine Zeta-Jones uz svoja dva zlata posebno blista.

Catherine Zeta-Jones s kćeri Carys i sinom Dylanom - 6 Catherine Zeta-Jones s kćeri Carys i sinom Dylanom (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju