Catherine Zeta-Jones voli zablistati na crvenom tepihu u raskošnim dizajnerskim haljinama koje na suptilan način naglašavaju njezine ženstvene adute.

Galerija Catherine Zeta-Jones Catherine Zeta-Jones na crvenom tepihu u haljini Cristine Ottaviano Michael Douglas nije mogao skrenuti pogled sa svoje supruge +3 Ispod haljine provirivale su sandale-platforme

Catherine Zeta-Jones privlačila je poglede i na londonskoj premijeri filma "Ant-Man i Wasp: Kvantumanija" u kojem glumi njezin suprug Michael Douglas i u čijoj pratnji je stigla na crveni tepih.

I dok je holivudski glumac za ovu priliku odabrao tamnoplavo odijelo i bijelu košulju, velška ljepotica nosila je dugu večernju haljinu njujorške dizajnerice Cristine Ottaviano s koje je bilo teško skrenuti pogled.

Catherine Zeta-Jones na crvenom tepihu u haljini Cristine Ottaviano Catherine Zeta-Jones na crvenom tepihu u haljini Cristine Ottaviano (Foto: Profimedia)

Riječ je o svijetloplavoj kreaciji iz njezine kolekcije "Collection IX" s naglašenim dekolteom i ručno drapiranim steznikom koji savršeno pristaje damama s figurom pješčanog sata.

Haljina Cristine Ottaviano razotkriva gornji dio leđa, a dramatičan i pomalo senzualan efekt daje mu dugi komad tkanine koji se prebacuje preko ramena i pušta da visi sa stražnje strane.

Haljina Cristine Ottaviano Haljina Cristine Ottaviano (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Ispod dugog poruba haljine provirivale su sandale-platforme s otvorom na predjelu nožnog prsta.

Catherine Zeta-Jones pokazala je kako nositi životinjski uzorak, a da se ne pretjera Catherine Zeta-Jones Catherine Zeta-Jones u haljini sa životinjskim uzorkom Michael Douglas na premijeru je stigao sa suprugom i sinom +0 Michael Douglas na premijeru je stigao sa suprugom i sinom

Vizualno smanjuje struk: Haljina Catherine Zeta-Jones za izgled od milijun dolara Catherine Zeta-Jones - 4 Catherine Zeta-Jones - 1 Catherine Zeta-Jones - 2 +0 Catherine Zeta-Jones - 3

Glumica je izdanje dopunila s upečatljivim komadom nakita – narukvicom sa svjetlucavim ružičastim, ljubičastim i plavim kamenčićima.

Michael Douglas nije mogao skrenuti pogled sa svoje supruge Michael Douglas nije mogao skrenuti pogled sa svoje supruge (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju