Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas stigli su u Monacu gdje se održava 80. izdanje utrke Formule 1, poznate i kao Grand Prix. Slavni bračni par došao je na kvalifikacije za veliku utrku te je fotografiran u šetnji Monacom, a lijepa glumica pažnju je privukla šik ležernom kombinacijom koja je na Francusku rivijeru donijela dašak Pariza.

Galerija Catherine Zeta-Jones Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas u Monacu - 2 Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas u Monacu - 5 +3 Catherine Zeta-Jones nosi Chanelove tenisice s platformom

Topli, sunčani dan na Francuskoj rivijeri bila je idealna prilika za opuštenu šetnju, a Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas Monacom su prošetali držeći se za ruke. Catherine je privukla pažnju u kombinaciji koja odiše ležernim pariškim stilom u komadima s potpisom modne kuće Chanel.

Uz Chanelove bijele tenisice s plavim detaljima i platformom nosila je bijele traperice ravnih nogavica s poderanim rubom i dužine do iznad gležnja. Bijele hlače izgledaju vrlo šik, a prelijepoj velškoj glumici pristaju fantastično, no zbog svoje vrlo osjetljive boje znaju biti dosta nepraktične jer se na njima vidi svaka točkica. Pri nošenju bijelih hlača svakako treba paziti, no dodatan oprez se isplati jer su komad s kojim se mogu složiti jako dobre proljetne i ljetne kombinacije.

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas u Monacu - 2 Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas u Monacu (Foto: Profimedia)

Bijele traperice Catherine je spojila s bijelom majicom na bijele prugice, a Chanel je bio njen odabir i kod modnih dodataka pa je nosila zlatni remen u obliku lanca s privjescima i sportsku torbicu oko struka s potpisom te francuske kuće, koju je ukrasila svilenom crvenom maramom.

Catherine Zeta-Jones: Haljina koja savršeno pristaje ženama s figurom pješčanog sata Catherine Zeta-Jones Catherine Zeta-Jones na crvenom tepihu u haljini Cristine Ottaviano Michael Douglas nije mogao skrenuti pogled sa svoje supruge +3 Ispod haljine provirivale su sandale-platforme

Catherine Zeta-Jones: Neobične cipele iz H&M-a stvorene za žene koje vole drugačije Catherine Zeta-Jones nosi cipele s punom petom od pleksiglasa Maison Martin Margiela for H&M - 5 Catherine Zeta-Jones nosi cipele s punom petom od pleksiglasa Maison Martin Margiela for H&M - 3 Catherine Zeta-Jones nosi cipele s punom petom od pleksiglasa Maison Martin Margiela for H&M - 2 +3 Catherine Zeta-Jones nosi cipele s punom petom od pleksiglasa Maison Martin Margiela for H&M - 6

Stajlingu za dolazak na Grand Prix Monaco dodala je još fedora šešir krem boje ukrašen debelom crnom vrpcom, okrugle srebrne naušnice i sunčane naočale ženstvenog retro dizajna.

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas u Monacu - 5 Catherine Zeta-Jones uz bijele traperice nosi tenisice modne kuće Chanel (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju