Catherine Zeta-Jones fotografirana je u New Yorku gdje je gostovala u televizijskom showu Live with Kelly & Ryan, a atraktivan stajling glumice nije mogao proći nezamijećeno. Catherine uvijek oduševljava svojom pojavom i modnim odabirima, a pun pogodak bila je i kožnata suknja koju je odjenula za gostovanje u emisiji.

Galerija Catherine Zeta-Jones nosi cipele s punom petom od pleksiglasa Maison Martin Margiela for H&M - 5 Catherine Zeta-Jones nosi cipele s punom petom od pleksiglasa Maison Martin Margiela for H&M - 3 Catherine Zeta-Jones nosi cipele s punom petom od pleksiglasa Maison Martin Margiela for H&M - 2 +3 Catherine Zeta-Jones nosi cipele s punom petom od pleksiglasa Maison Margiela for H&M

Catherine Zeta-Jones nosila je crvenu kožnatu suknju midi dužine koja s lijeve strane ima gumbe, a oskarovka je raskopčala nekoliko gumba te je tako dobila visoki prorez. Prorez je otkrio da glumica ispod suknje nosi dodatak nalik mini suknji koja osigurava da se ne otkrije previše. Gore je nosila crni top i crnu pelerinu s patentnim zatvaračem.

Catherine Zeta-Jones nosi cipele s punom petom od pleksiglasa Maison Martin Margiela for H&M - 1 Catherine Zeta-Jones nosi cipele s punom petom od pleksiglasa Maison Margiela for H&M (Foto: Profimedia)

Čak su i neobične cipele uspjele zasjeniti suknju upečatljivu krojem i bojem, a Catherine je izabrala crveni model s punom petom od pleksiglasa iz kolekcije koju je luksuzna francuska modna kuća Maison Margiela kreirala za H&M.

Catherine Zeta-Jones nosi cipele s punom petom od pleksiglasa Maison Martin Margiela for H&M - 6 Catherine Zeta-Jones nosi cipele s punom petom od pleksiglasa Maison Margiela for H&M (Foto: Profimedia)

S obzirom na to da je peta prozirna, na prvi pogled može se činiti kao da je uopće nema ili da cipele imaju izrazito tanku visoku potpeticu. U svakom slučaju ove "lažne" štikle stvorene su za privlačenje pažnje i za dame koje stajling vole razigrati neobičnim, pa i otkačenim modnim komadima.

Catherine Zeta-Jones: Tako opojno izdanje za odlazak na premijeru sa sinom Dylanom Catherine Zeta-Jones u glamuroznoj haljini modne kuće Elie Saab - 7 Catherine Zeta-Jones u glamuroznoj haljini modne kuće Elie Saab - 3 Catherine Zeta-Jones u glamuroznoj haljini modne kuće Elie Saab - 6 +5 Catherine Zeta-Jones u glamuroznoj haljini modne kuće Elie Saab - 8

Za još malo glamura i luksuza Catherine Zeta-Jones kombinaciji je dodala crnu torbicu s prošivima koja ima patentni zatvarač i svjetlucavi logo modne kuće Chanel.

Catherine Zeta-Jones nosi cipele s punom petom od pleksiglasa Maison Martin Margiela for H&M - 3 Catherine Zeta-Jones nosi crvenu kožnatu suknju i crvene cipele s punom petom Maison Margiela for H&M (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju