Catherine Zeta-Jones bila je glavna zvijezda na premijeri filma "National Treasure: Edge of History" održanoj u Los Angelesu, a ponosna mama povela je na to događanje i svojega 22-godišnjeg sina Dylana Michaela Douglasa, koji je nedavno diplomirao. Zajedničkim izlaskom sa sinom slavna glumica proslavila je njegovu diplomu, a Dylan je s mamom i pozirao pred fotografima.

Galerija Catherine Zeta-Jones u glamuroznoj haljini modne kuće Elie Saab - 7 Catherine Zeta-Jones u glamuroznoj haljini modne kuće Elie Saab - 3 Catherine Zeta-Jones u glamuroznoj haljini modne kuće Elie Saab - 6 +5 Catherine Zeta-Jones u glamuroznoj haljini modne kuće Elie Saab

Jedna od najljepših holivudskih glumica oduzimala je dah u glamuroznoj haljini prelivenoj svjetlucavim šljokicama, za koju je zaslužan libanonski dizajner Elie Saab. Svečana toaleta ima izrazito dubok dekolte te prozirne dijelove na dugim rukavima, kao i u donjem dijelu haljine.

Catherine Zeta-Jones u glamuroznoj haljini modne kuće Elie Saab - 5 Catherine Zeta-Jones u glamuroznoj haljini modne kuće Elie Saab (Foto: Profimedia)

Besprijekorna figura Catherine Zeta-Jones u toj je kreaciji maksimalno došla do izražaja, a osvaja i bojom crnog vina, koja joj daje dodatnu dozu glamura. Haljina je upotpunjena komadom dugačke tkanine koja visi s ramena, dodatkom u stilu plašta. Svjetlucavi nakit i tamniji make-up dodatno su podigli svečani stajling.

Catherine Zeta-Jones: Svestrane tenisice koje i Hrvatice obožavaju nositi Catherine Zeta-Jones Catherine Zeta-Jones u ležernom izdanju Catherine Zeta-Jones u ležernom izdanju - 4 +1 Catherine Zeta-Jones u ležernom izdanju - 5

Baš poput opojnog vina, i Catherine je na premijeri filma "National Treasure: Edge of History" pokazala opojno izdanje, izrazito ženstveno i zasigurno jedno od njezinih najboljih. Pored svoje lijepe i ponosne mame stajao je 22-godišnji Dylan Michael Douglas, koji je nosio smeđe odijelo uz koje je kombinirao bijelu košulju i narančastu kravatu sa sitnim uzorkom te smeđe cipele od brušene kože.

Catherine Zeta-Jones u glamuroznoj haljini modne kuće Elie Saab - 2 Catherine Zeta-Jones sa sinom Dylanom na premijeri filma 'National Treasure: Edge of History' (Foto: Guliver image)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju