Catherine Zeta-Jones pokazala je da i u 48. godini života ima fantastičnu figuru kakvu bi poželjele i upola mlađe žene. Glumica je na Instagramu objavile svoje fotografije u bikiniju koje je snimio njen suprug Michael Douglas

Američka glumica Catherine Zeta-Jones sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila je dvije fotografije na kojima nosi crni bikini. Fotografijama je slavna ljepotica pokazala da i s 47 godina ima fenomenalno tijelo, a posebnost fotografija je i u tome što ih je uslikao glumičin suprug, 72-godišnji glumac Michael Douglas.

Catherine Zeta-Jones na Instagramu je objavila svoje fotografije u bikiniju koje je snimio njen suprug Michael Douglas

Zamamne fotografije nastale su nakon što su paparazzi ulovili Catherine u bikiniju što je mamu 16-godišnjeg Dylana i 13-godišnje Carys razljutilo.

Ljutita što su paparazzi fotografirali moju stražnjicu, podijelila sam fotografije svoje stražnjice koje je snimio moj muž. Uvijek bolja opcija za gledanje, napisala je Catherine uz fotografiju.


Prizor jedne od najljepših žena svijeta u bikiniju u 15 sati od objave skupio je skoro 12.000 lajkova te brojne komplimente.

Odjednom imam želju ne jesti toliko puno koliko sam planirala, napisala je jedna pratiteljica slavne glumice na Instagramu misleći na Dan zahvalnosti kojeg Amerikanci obilježavaju danas uz bogate obiteljske ručkove. Fit figura slavne 47-godišnjakinje nadahnula ju je da više pazi na vlastito tijelo i zdravlje. Pogledajte i 5 bikini tijela koja dokazuju da su sve žene savršene.


Michael Douglas svoju je suprugu u bikiniju fotografirao tijekom nedavnog obiteljskog odmora u Meksiku, a Catherine je s ljetovanja objavila i fotografiju s kćeri Carys. Mnogi su zaključili da je 13-godišnja slatkica ista mama.

U foto galeriji pogledajte još 7 fotografija prelijepe glumice Catherine Zete-Jones.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju