Catherine Zeta-Jones za crveni tepih uvijek bira elegantne večernje kreacije koje na sofisticirani način slave ženstvene adute. Tako je bilo i na tradicionalnoj večeri BAFTA Burns Bash u Santa Monici koja slavi život i djelo škotskog pjesnika Roberta Burnsa.

Galerija Catherine Zeta-Jones - 4 Catherine Zeta-Jones - 1 Catherine Zeta-Jones - 2 +0 Catherine Zeta-Jones - 3

Catherine Zeta-Jones na večeri se pojavila u društvu supruga Michaela Douglasa koji je za ovu priliku nosio jednostavno plavo odijelo, kravatu i bijelu košulju. Velška glumica, pak, plijenila je poglede u dugoj večernjoj haljini.

Iako njoj nisu potrebne nikakvi trikovi za vizualno sužavanje figure, ipak je posegnula za krojem haljine s ovim efektom.

Catherine Zeta-Jones - 2 Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Afp)

Model bez rukava i s dubokim dekolteom napravljen je u dvije boje – od zlatne metalik tkanine oblikovan je gornji dio haljine koji vizualno povećava grudi, dok je donji napravljen od crnog pripijenog materijala koji vizualno sužava struk i bokove.

Kosu je nosila raspuštenu, a glamuroznu haljinu sparila je s visećim naušnicama i osebujnom narukvicom.

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas imaju jedan od najtrajnijih holivudskih brakova. Iako su prošli mnoge izazove, u braku su već 22. godine te imaju dvoje zajedničke djece: 22-godišnjeg Dylana i 19-godišnju Carys.

Catherine Zeta-Jones - 1 Catherine Zeta-Jones je blistala na večeri (Foto: Afp)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju