U Los Angelesu se održala svjetska premijera filma "Ant-Man and the Wasp: Quantumania", trećeg filma iz Marvelove franšize o superheroju Ant-Manu kojeg tumači glumac Paul Rudd.

Galerija Catherine Zeta-Jones Catherine Zeta-Jones u haljini sa životinjskim uzorkom Michael Douglas na premijeru je stigao sa suprugom i sinom +0 Michael Douglas na premijeru je stigao sa suprugom i sinom

U trećem nastavku filma, Scott Lang i Hope Van Dyne, zajedno s Hankom Pymom i Janet Van Dyne, istražuju Kvantno carstvo, gdje komuniciraju s čudnim stvorenjima i upuštaju se u avanturu koja nadilazi granice onoga što su mislili da je moguće.

Michael Douglas u filmu opet glumi Hanka Pyma, kojeg je prvi put tumačio u filmu "Ant-Man" iz 2015. godine, a onda i u drugom dijelu "Ant-Man and Avengers: Endgame".

Slavni glumac je premijeru najnovijeg filma pretvorio u obiteljski izlazak.

Na crvenom tepihu društvo su mu pravili sin Dylan i supruga, glumica Catherine Zeta-Jones koja se pobrinula da svi pogledi budu usmjereni prema njoj.

Na premijeru je stigla u crno-zlatnoj haljini sa životinjskim, leopard uzorkom.

Michael Douglas na premijeru je stigao sa suprugom i sinom Michael Douglas na premijeru je stigao sa suprugom i sinom (Foto: Profimedia)

Kreacija bez naramenica naprijed je kraća i izgleda kao klasična midi haljina koja prati liniju tijela, dok stražnji dio krasi raskošni šlep koji je izdanju donio dašak glamura.

Zahvaljujući kraćem prednjem dijelu, istaknule su se i glumičine crne štikle s efektnim tankim remenčićima.

Glumica je svoju dugu kosu raspustila, a izdanje je upotpunila elegantnim naušnicama.

Ovim modnih odabirom još je jednom potvrdila da životinjski uzorak itekako može izgledati elegantno i biti odličan izbor za svečane prigode. Haljine s uzorkom su super izbor za odličan i efektan izgled bez previše truda.

Naime, haljine s uzorkom poput ovoga uvijek su odličan i efektan izbor koji ne zahtijeva previše truda. Zanimljiv print uvijek je garancija da imate komad koji je zvijezda kombinacije i zbog kojeg ne trebate previše komplicirati s modnim dodacima što se odlično vidi na primjeru slavne glumice.

Catherine Zeta-Jones u haljini sa životinjskim uzorkom Catherine Zeta-Jones u haljini sa životinjskim uzorkom (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju