Kad god joj se za to pruži prilika, pjevačica Camila Cabello voli provoditi vrijeme na plaži i opušteno uživati u slobodnom vremenu. Pritom nema problema s pokazivanjem svojeg tijela na kojem ima celulita i strija. Slavna 25-godišnjakinja odlučila je biti slobodna i ne zamarati se komentarima.

Galerija Camila Cabello u bikiniju Camila Cabello u bikiniju Camila Cabello u bikiniju +5 Camila Cabello na plaži lani

Biti u ratu s vlastitim tijelom prošlo je svršeno vrijeme. Zahvalna sam na svome tijelu koje mi dopušta da radim sve što trebam raditi. Mi smo stvarne žene s oblinama, celulitom, strijama i masnim tkivom, i trebamo to nositi sa stilom, kazala je Camila Cabello nakon što je naišla na kritike zbog pokazivanja trbuščića u kratkom topu dok je trčala i bavila se rekreacijom.

Camila Cabello u bikiniju Camila Cabello u bikiniju (Foto: Profimedia)

Žene su sklone tome da često pokušavaju sakriti svoje tjelesne "mane" u strahu od onoga što će okolina reći pa uvijek dobro dođe podsjetnik da je zaista najvažnije dobro se osjećati u vlastitoj koži i ne zamarati se onime što drugi misle i govore.

Camila Cabello na plaži 2019. godine Camila Cabello na plaži 2019. godine (Foto: Profimedia)

Da podsjetimo, Camila Cabello glazbenica je koja bez problema odradi energičan nastup od sat i pol, što govori da je 25-godišnja zvijezda fit i u kondiciji. I to je ono najvažnije - voljeti svoje tijelo i brinuti se o njemu kako bismo bili zdravi i u formi.

Lana Jurčević Imate pravo na svoje mišljenje, ali ne i pravo da tim mišljenjem povrijedite drugu osobu

Camila je već u ranim dvadesetima imala celulit, što nije ništa neobično jer često je takozvana narančina kora i stvar genetike - netko mu je više skloniji, netko manje i to je sasvim u redu. Camila Cabello i ovo ljeto provodi u omiljenim bikinijima te maksimalno uživa u slobodnom vremenu, a tako bismo svi trebali, bez obzira na to imali celulit, strije, trbuščić ili bilo koji drugi "nedostatak".

Camila Cabello na plaži lani Camila Cabello na plaži lani (Foto: Profimedia)

Bravo, dosta je skrivanja! Slavne žene koje odbijaju kamuflirati šlaufiće i celulit na plaži Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham +7 Manekenka Tabria Majors

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju