Ovih dana mnoge od nas u potrazi su za onim jednim toplim komadom koji će nas grijati prije konačnog prelaska na najdeblje komade koje naš ormar nudi.

Galerija Zara kombinirana motoristička jakna (Foto: ZARA) - 2 Zara kombinirana motoristička jakna (Foto: ZARA) - 1 Zara kombinirana motoristička jakna (Foto: ZARA) - 3 +8 Zara motoristička kožna jakna (Foto: ZARA) - 1

A i ove godine popularne su jakne izrađene od kombinacije (umjetne) kože i krzna koje dobro podnose hladnoću.

Posljednjih nekoliko sezona bile su čest prizor na svjetskim, ali i hrvatskim ulicama pa ne čudi da se i ove godine nalaze u ponudi high street trgovina, i obično zauzimaju mjesto na listi popularnih, najprodavanijih proizvoda.

Za vas smo izdvojili nekoliko modela.

Kombinirana motoristička jakna s podstavom od umjetnog krza u Zari košta 599,90 kuna. Radi se očito o dobitnoj kombinaciji jer je ovaj model u prodaji već nekoliko sezona. Zara u ponudi ima i verziju od prave kože čija je cijena 1699 kuna.

Motociklističku jaknu od umjetnog krzna nudi i Mango i to po cijeni od 549 kuna. Radi se o modelu napravljenom od crne umjetne kože koji je našao mjesto među Mangovimnajbolje prodavanim proizvodima.

HM također u svojoj ponudi ima ovu toplu jaknu od umjetne kože u kombinaciji sa svijetlom podstavom. Model je to također omiljen među trendesetricama koji se često viđa na gradskim ulicama, a za HM-ovu verziju morat ćete izdvojiti 79,99 eura odnosno nešto malo manje od 600 kuna.

Model je popularan i na stranicama poznatog britanskog high street brenda Topshop. Za njihovu verziju podstavljenu crnim umjetnim krznom trebate izdvojiti 65 funti ili 540 kuna.

A ako ova jakna ipak nije vaš izbor, pogledajte 12 jakni s neodoljivim detaljima koji će vladati ove jeseni.

HM jakna od s podstavom od umjetnog krzna (Foto: HM) - 1 HM jakna od s podstavom od umjetnog krzna (Foto: HM) - 1 Foto: HM

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju