Iako volimo i dobar make-up i lijepe manikure, frizura je ta koja najviše tranformira nečiji izgled. Iako je već godinama najpopularnija frizura bob, mnoge dame i dalje su vjeren dugoj, njegovanoj kosi.

Unatoč trendovima, duga kosa zapravo je klasik koji se uvijek voli. Ženstvena je, elegantna i pruža brojne mogućnosti za oblikovanje.

Naravno, kao i kod svih drugih dužina, neke frizure popularnije su od drugih, a u nastavku smo izdvojili njih četiri za dugu kosu kojima je najavljena velika popularnost u 2022. godini.

Slojevita frizura inspirana 90-ima

Izraženi slojevi vratili su se na velika vrata, a slojevito šišanje izvrsno je za dodavanje volumena te za uokvirivanje lica. Vaša stručnjakinja za kosu je ta koja će slojeve prilagoditi vašem tipu, odnosno teksturi kose.

Klasična slojevita frizura

Ovdje su slojevi malo manje izraženi, a fokus je na dugoj, njegovanoj kosi koja izgleda kao za crveni tepih. Radi se o klasičnoj frizuri za dugu kosu koja nikad ne izlazi iz mode, a slojevi će posebno lijepo izgledati nakon feniranja.

Duga kosa s ravno odrezanim šiškama

Zapravo, s gotovo svim šiškama bit ćete u trendu u godini pred nama. Ravne šiške definitivno izgledaju odlično na dugoj kosi, ali ako želite nešto manje zahtjevno nećete pogriješiti ni s dužim šiškama-zavjesama.

Dugi shag

Shag je popularan već neko vrijeme, kako na kraćim tako i na dužim frizurama. U 2022. godini posevno popularan bit će dugi shah, moderna verzija frizure koja je obilježila 70-e.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju