Jeste li skloni pretjerivanju? Ako ste jedna od onih osoba koje događaje, osjećaje i situacije predstavljaju puno većima i ozbiljnijima nego što one zapravo jesu – umorniji ste i osjetljiviji od većine ljudi, a najviše štete radite upravo sebi.

Od najranijih dana kad ste plakali zbog jedva vidljive posjekotine preko školskih dana kad ste stvarali veliku dramu oko loše ocjene pa sve do odrasle dobi, kad vam je drama na poslu zadala neprospavane noći, zaslužili ste reputaciju osobe koja od muhe pravi slona.

U nastavku možete pročitati koja su to četiri horoskopska znaka veliki pobjednici u ovoj kategoriji.

1. Lav

Kraljevi zodijaka imaju ego koji ne poznaje granice. Oni su odani, rođeni vođe, s njima je uvijek zabavno, pametni su, praktični i uvijek iskreni, bez iznimke. Međutim, veliki ego tjera ih da stvari uvijek vide grandioznijima nego što one zapravo jesu.

Zato će svoje uspjehe isticati kao najveće na svijetu. Iako imaju veliki ego, lavovi nisu egomanijaci. Oni će također i trud drugih ljudi isticati većim nego što je on zapravo, a kad vas lav počne hvaliti, osjećat ćete se baš važnima i velikima. Svima nam treba jedan lav kad potonemo.

2. Rak

Najveći emotivci zodijaka također su skloni pretjerivanju. Ako se pojavi problem u njihovu životu, vikat će, plakati i kukati čak i prije nego što su sjeli, razmislili i potražili rješenje. U većini situacija rakovi na kraju shvate da su bespotrebno trošili živce.

Morate biti oprezni kako ne biste povrijedili raka. Njihove emocije su krhke, a po prirodi su i zlopamtila koja neće samo tako zažmiriti na nepravdu koju ste im potencijalno nanijeli. Osim spomenutog, rakovi vole pretjerivati i u hedonizmu, a baš zbog toga nisu najbolji s novcem. 

3. Bik

Bikovi imaju blagu narav u kojoj se skriva vatreni temperament. Taj je znak maksimalno predan svakom odnosu, ali ako doživi razočaranje – neće čak ni poslušati opravdanje. Bikovi su podosta ishitreni, a njihove reakcije ponekad znaju biti puno burnije nego što bi trebale u određenoj situaciji.

Bikovi su i vješti manipulatori koji će svaku situaciju okrenuti u svoju korist. Tvrdoglavost ih često najviše košta u životu, a upravo je to polje temperamenta u kojemu najviše pretjeruju. Bikovi, morate se ponekad opustiti, ali i popustiti.

4. Strijelac

Energični i vatreni znak zodijaka osvojit će gotovo svakoga tko ga upozna. Avanturistički duh usmjerava ga da otkriva druge kulture, a putovanje je najdraže utrošeno vrijeme kod većina osoba u ovom znaku. Osobe u znaku strijelca podosta su hvalisave i avanture koje su doživjele često će prikazati zanimljivijima nego što one zapravo jesu.

Najpošteniji znakovi Tri najpoštenija horoskopska znaka na koja se uvijek možemo osloniti

Sova Četiri najmudrije žene među horoskopskim znakovima

Također, kad upoznaju novu osobu, smatrat će je najboljim prijateljem, a na kraju će se opeći jer su vidjeli prijateljstvo ondje gdje ga zapravo nema.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju