Volite zelenu boju, ali niste sigurni da je ona dobar ili primjeren odabir? U nastavku pogledajte četiri kombinacije za razne prigode koje će vas uvjeriti u suprotno.

 

1. Poslovna kombinacija

Poslovna kombinacija sa zelenom bojom Poslovna kombinacija sa zelenom bojom (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Za poslovne prigode birajte zagasite nijanse zelene boje umjesto jarkih. Ako želite igrati na sigurno, odjevne komade u takvim nijansama kombinirajte sa smeđim ili crnim detaljima i cipelama.

Poslovna kombinacija sa zelenom bojom Zelena haljina Reserved, 35,99 EUR Deichmann, 24,99 EUR +1 Poslovna kombinacija sa zelenom bojom

2. Ležerna kombinacija

Ležerna kombinacija sa zelenom bojom Ležerna kombinacija sa zelenom bojom (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Sve varijante maslinaste zelene odličan su odabir za kombinacije u ležernom stilu. Spajajte ih sa svim nijansama smeđe boje. Posebno dobro izgledaju u kombinaciji s bež detaljima ili pak onima boje konjaka.

Ležerna kombinacija sa zelenom bojom Zelena kombinacija Next, 48 EUR Vidoreta (Rodea), 78,17 EUR +1 Ležerna kombinacija sa zelenom bojom

3. Sportska kombinacija

Sportska kombinacija sa zelenom bojom Sportska kombinacija sa zelenom bojom (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Klasične plave traperice možete upotpuniti majicom ili puloverom u bilo kojoj nijansi zelene i zaokružiti tenisicama. Popularni bijeli modeli bit će odličan odabir, ali nećete pogriješiti ni sa šarenim tenisicama.

Sportska kombinacija sa zelenom bojom Sportska kombinacija sa zelenom bojom Tommy Hilfiger (Fashion & Friends), 100,73 EUR Skechers, 90,11 EUR +1 Sportska kombinacija sa zelenom bojom

4. Glamurozna kombinacija

Glamurozna kombinacija sa zelenom bojom Glamurozna kombinacija sa zelenom bojom (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Kada su u pitanju kombinacije za svečanija događanja, dajte mašti na volju i eksperimentirajte s raznim nijansama zelene. Budite odvažni i prilikom odabira dodataka. Primjerice, torba u kontrastnoj i jarkoj nijansi bit će mamac za poglede.

Glamurozna kombinacija sa zelenom bojom Zelena haljina Aldo, 76,98 EUR Fabio Rusconi (Karla), 250,85 EUR +1 Glamurozna kombinacija sa zelenom bojom

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju