Horoskopski znak utječe i na to kakva će osoba biti kao partner. Neki znakovi su pažljiviji od drugih, neki vole posebno snažno, neki su idealni najbolji prijatelji, neki su ljubomorniji od drugih, a neki s druge strane imaju više povjerenja od ostatka horoskopske družine.

Ovaj put odlučili smo izdvojiti znakove koji su najveći romantičari među 12 znakova zodijaka. Krije li se među njima i vaš voljeni muškarac ili simpatija?

Bik

Na popisu najromantičnijih znakova horoskopa svoje mjesto imaju bikovi. Iza njihove čvrste vanjštine stoje snovi o romansi. Bikovima vlada Venera, planet ljubavi i ljepote što znači da ih u životu privlače fine stvari, a romantika je definitivno jedna od njih.

Bik je znak koji svoju partnericu obasipa darovima i pazi je i mazi u svakom trenutku.

Lav

Lavovi su ti koji svoje partnerice vole obasipati dobrom energijom i pozitivnim vibracijama. Oni hvale i inspiriraju, a osim toga poticat će i vas da prihvatite svoju romantičnu stranu.

Ako vam se svidi osoba rođena u znaku lava, budite spremni na iskazivanje privrženosti zbog koje bi vaša okolina mogla biti i malo ljubomorna, a jednom kada na vrata pokuca Valentinovo, znajte da ono za lavove nije šala.

Vaga

Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku malo toga vole kao što vole proces udvaranja i zaljubljivanja u nekoga dan po dan. Vagama su odlasci na spojeve područje kojim dominiraju, a jednom kada se zaljube, onda su stvarno zaljubljene i tek tada počinje prava romantična priča.

Slika nije dostupna Prepoznajete li se? Provjerite kako se horoskopski znakovi ponašaju na izletu

Scena iz filma Bilježnica Četiri horoskopska znaka kojima se ovo ljeto smiješi filmska ljubavna priča

Riba

Nijedan horoskopski znak nije opsjednut romantikom više od riba. Njihova misija je učiniti život osobe koju vole čarobnim. U vezi s horoskopskom ribo pripremite se na slatke ljubavne poruke, duga maženja i razgovore o osjećajima. Ribe se ne boje povremeno odlutati iz stvarnog svijeta, a još bolja je činjenica ta da je uz ribe stvanost, kakva god ona bila, puno podnošljivija.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju