Na listi osoba koje darivate svakog Božića sigurno su mama, tata, dečko, sestra i brat ili prijateljica, pa osmišljavanje poklona za njih može biti težak zadatak. Evo jedne ideje uz koju ćete ostati originalni i svojim poklonom pokazati koliko vam je stalo do njih.

 

 

  Galerija Advent Cewe 4 Advent Cewe 3 Advent Cewe 2 +5 Advent Cewe 1

Ovaj originalni poklon mnogo je lakše pokloniti bliskim osobama jer ih bolje poznajete i imate uvid u njihov život. Sve njihove drage trenutke možete pohraniti na jednom mjestu i tako stvoriti uspomenu za cijeli život. Slično kao i kod izrade klasičnih fotoalbuma, razvojem digitalnih tehnologija pred vama je zabavan i kreativan zadatak – osmišljavanje digitalne fotoknjige koju na kraju svog projekta možete naručiti ili dostaviti izravno na adresu osobe koju želite darovati. Zamislite romantično zimsko jutro u kojem dostavljač zvoni na vrata vaše drage osobe i uručuje joj knjigu prepunu vaših zajedničkih uspomena. To je sigurno način da se urežete nekome u pamćenje.

Kako izraditi fotoknjigu?

Na najviše 178 stranica možete prenijeti fotografije u digitalnom obliku i sami dizajnirati svoju fotoknjigu. Sami birate veličinu, raspored i brojnost fotografija te grafički dizajn. Kreiranje grafičkog dizajna omogućuje vam biranje stilova, pozadina, clip artova, maski, okvira i natpisa. Mogućnosti su bezbrojne pa ne sumnjamo da će svaka kreativna duša provesti sate u izradi. Time svome poklonu dajete i dodatnu vrijednost jer svatko tko zna da ste uložili trud u način darivanja cijenit će vašu gestu još više.

Zaželite sretan Božić svojim najdražima na jedinstven način

Poklanjate li CEWE fotoknjigu prijateljici, nemojte zaboraviti umetnuti fotografije snimljene u najluđim provodima, fotografije iz školskih klupa, ali i one iz ranog djetinjstva. Svi se vole prisjetiti predivnih trenutaka, a mama i tata najviše će se raznježiti na obiteljske fotografije iz najranijih dana. Još veći osobni doprinos je i mogućnost ispisivanja kratkih naslova koji mogu na šaljiv i jedinstven način opisivati situaciju koju ste doživjeli i ovjekovječili na fotografiji.

Izrada fotoknjige jednostavan je proces u kojem nećete morati izdvojiti velika financijska sredstva, već samo malo truda, kreativnosti i ljubavi, a uloženo će vam se sigurno vratiti.

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju