Slavni modni brend Chanel za ovu blagdansku sezonu donosi nam posebnu kolekciju 'Rouge Noir' inspiriranu kultnom istoimenom nijansom legendarnog laka za nokte Le Vernis. Nijanse iz ove neodoljive kolekcije savršeno će se uklopiti u zimski blagdanski ugođaj

Blagdanska make up kolekcije 'Rouge Noir' kozmetičkog brenda 'Chanel' donosi puno noviteta.

Nova paleta sjenila za oči Signe Particulier 4G izrazito je svečana i puna kontrasta. Nježna, istodobno vrlo živahna, tamna, ali i blistava. Topli zlatni tonovi šafrana i bež nijanse satenske mekoće spajaju se s baršunasto ljubičastom bojom.

Joues Contraste Lumiere '12 Coups De Minuit' highlighter dat će sjaj jagodicama. Breskvasta bež nijansa hvata svjetlost, naglašava konture i daje efekt blistavosti, a nakon nanošenja ten djeluje prozračno. Može se nanositi i na druge dijelove tijela – naglasite zonu između obrva, bradu, dno dekoltea ili vrh ramena.

Illusion D'Ombre 'Rouge Noir' sjenilo za oči sa svojom kremastom teksturom i tamnom dubinom obožavate će žene spremne za hrabri i senzualni smokey eye.

Le Volume De Chanel 'Rouge Noir' maskara stvara intenzivan pogled, a može se nanositi sama ili kao dodatan sloj na novu nijansu maskare Le Volume Ultra-Noir De Chanel 'Noir Khol'.



Le Crayon Yeux 'Or Safran' olovka za precizno definiranje očiju u duhu je kolekcije i sjajno će upotpuniti vaš blagdanski make up svojim zlaćanim tonovima dok će Le Crayon Kohl intenzivna olovka očima dati dodatnu dubinu.

Rouge Allure 'Rouge Noir' ruž neodoljive tamne nijanse savršen je za večernji izlazak i ima efekt vrhunskog glamura. Rouge Allure 'Vaporeuse' uzdrmat će nevinost ružičaste boje s daškom ljubičastog blještavila za najromantičnije usne, a Rouge Allure Velvet 'La Merveilleuse' sa svojim dubokim tonovima maline odjenut će usne u intenzivnu i senzualnu boju.

Dvije nove delikatne nijanse sjajila za usne Levres Scintillantes odišu ženstvenim šarmom – blijedo ružičasta Rose de Lune sa srebrnim česticama i blještava Etincelle.

Glavna zvijezda ove blagdanske kolekcije nove su nijanse lakova. Legendarna nijansa Le Vernis 'Rouge Noir' ove blagdanske sezone kombinira se s Le Top Coat Lame 'Rouge Noir', a novost je i nježan Le Vernis 'Rose Fusion' s puderastim finišem.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju