Božićne make up kolekcije uvijek nas podsjete koliko glamurozno naše lice može izgledati. Posebna, čarobna i svjetlucava – takva je i bajkovita paleta kozmetičkog brenda Chanel 'Plumes Précieuses de Chanel' inspirirana lakoćom i luksuzom pera oplemenjenog svjetlucavom dijamantnom prašinom

Mekano i nježno, stvoreno samo za posebne prilike, perje je u kolekcijama modne kuće Chanel bio dio najljepših toaleta, ogrtača i broševa. Upravo zato je taj poseban dodatak koji luksuzu daje dozu romantike inspiracija božićne make up kolekcije 'Plumes Précieuses de Chanel'.

Kolekcija nakita Gabrielle Chanel i blještavilo njezinih dijamanata upotpunili su ovu posebnu make up priču omogućujući joj da lice postane glamurozno i sofisticirano.

Za to su zaslužne intenzivno crvene nijanse usana, svjetlucavo nježne boje za naglasak pogleda te senzualnost obraza istaknutih sofisticiranom nijansom breskve 'probuđenom' srebrnim česticama (rumenilo Jouse Contraste - nijansa Caresse, 320kn).

Boja srebra i starog zlata na kapcima se ističe ne samo sjenilima već i olovkom za oči u nijansi pozlaćenog snijega (Stylo Yeux Waterproof Or Blanc, 202kn). To se nježno blistavilo isprepliće s tamnim nijansama sive i ljubičaste, idealnima za dodir večernjeg šika.

'Kraljica' kolekcije je kompaktni svjetlucavi puder Camelia de Plumes (472kn) s utisnutim motivom pera u obliku cvijeta kamelije. Njegove sitne blistave čestice nisu rezervirane samo za lice, već i za dekolte koji dolazi do izražaja u svečanijim izdanjima.

A kako bi ovako glamurozno praznično izdanje bile potpuno, za nokte je baš kao i za usne rezervirana seksi, bogata i božićna crvena.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju