Prepun emocija i osjećaja, miris je jezik. Ponekad, čak i više od riječi, može otkriti kakva je osoba koja ga nosi i tako otkriva djelić njezine priče.

Ovo je srž koju simbolizira LES EXCLUSIFS DE CHANEL kolekcija, eksluzivna parfemska linija kozmetičke kuće koja ne sliči nijednoj drugoj.

Chanel poznaje tajne kože, a svaka od parfemskih voda otkriva jednu od karakternih osobina Gabrielle Chanel, ispisujući stranicu o njoj i njezinom životu, skicirajući obrisa jednog od njezinih dizajna ili ilustrirajući put koji ju je vodio i inspirirao.

Željela sam prekriti žene zvijezdama. Zvijezde! Pogledajte ove komete, čija glava blješti tako sjajno, a rep klizi iza ramena pa pod kišom zvijezda pada ravno na grudi., poetski je citat slavne Coco Chanel koja je uvijek znala prepoznati estetsku snagu i ljepotu u svemu što ju okružuje.

Chanel COMÈTE Chanel COMÈTE (Foto: Chanel)

Coco Chanel bila je uvjerena u magičnu moć kometa i zvijezda, a upravo je to bila glavna nit vodilja glavnog kreatora parfema ove slavne kuće, Oliviera Polgea, prilikom stvaranja novog mirisnog užitka, parfema Chanel COMÈTE.

Na početku svake kreacije treba vam element koji će vas inspirirati, a za COMÈTE je polazište bila ideja zvjezdane prašine,

Komet je jak simbol za Chanel, a posebno mislim na Comète ogrlicu iz kolekcije nakita nastale 1932, dodao je Polge. 

Chanel Comète ogrlica Chanel Comète ogrlica (Foto: Chanel)

Intenzivno cvjetni i blistavi, COMÈTE istražuje novi mirisni identitet u kolekciji LES EXCLUSIFS DE CHANEL. Bogato i puderasto, sofisticirano i kompleksno, upravo je takva nova zvijezda velike parfemske kuće.

Chanel COMÈTE puderast je i bogat miris Chanel COMÈTE puderast je i bogat miris (Foto: Chanel)

Ovaj eau de parfum prožet je notama trešnjina cvijeta, a dodani su i tonovi heliotropa koji se stapaju s ekstraktom irisa i akordima mošusa.

Ekskluzivnija i dragocjenija od bilo koje druge mirisne kolekcije, bočice parfema iz linije LES EXCLUSIFS DE CHANEL utjelovljuju elegantni minimalizam te usmjeravaju svu pažnju na sami miris.

Parfemi iz linije LES EXCLUSIFS DE CHANEL Parfemi iz linije LES EXCLUSIFS DE CHANEL (Foto: Chanel)

Chanel predstavlja nove mirisne kreme za ruke Mini set krema za ruke s mirisom tri verzije parfema Chanel "Chance"

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju