Prošlo je gotovo stoljeće otkako je Gabrielle Chanel ukrasila ženske ormare svojim prvim kreacijama od tvida. Ova gruba, a istovremeno nježna tkanina ubrzo je postala modnim odabirom broj jedan i od tada ne izlazi iz mode.

Galerija Chanel sjenila za oči - 7 Chanel sjenila za oči - 6 Chanel sjenila za oči - 5 +3 Nova Chanelova sjenila nosit ćete lako, poput tkanine od tvida

Chanel je voljela ovu tkaninu zbog fleksibilne teksture i nepravilnih uzoraka koji daju prirodni izgled, kao i zbog ležerne elegancije kojom odiše.

Ovaj materijal za kuću Chanel vremenom je postao izvor beskrajnih mogućnosti koji je ponudio široku kreativnu slobodu. Dolazi u raznim oblicima, bojama i stilovima, a poslužio je i kao inspiracija za novu liniju sjenila za oči.

Chanel Makeup Creation Studio poslužio se karakteristikama ove tkanine kako bi ženama ponudio nešto novo i sasvim drugačije. Kolekcija sjenila za oči 2022., reinterpretirala je tvid u obliku ograničene serije proizvoda LES 4 Ombres.

Chanel sjenila za oči - 6 Chanel Makeup Creation Studio poslužio se karakteristikama tvifa kako bi ženama ponudio nešto novo (Foto: PR)

Prvi put kreirano 1982., ovo prepoznatljivo sjenilo postalo je jedan od najtraženijih Chanel makeup proizvoda.

Za ovu posebnu prigodu, sjenila su upakirana u vrećice od tvida, koje je izradio Maison Lesage, ponosni dio Chanelovog Métiers d’art od 2002. godine.

Svaka od četiri harmonije ima svoju jedinstvenu paletu boja i pristaje svim tipovima kože. Nova Chanelova sjenila rade u vašu korist, a jednako će efektno izgledati u jednostavnom, gotovo neprimjetnom makeup-u, kao i u sofisticiranim varijantama kad glamurom želite privući poglede.

Chanel sjenila za oči - 4 Nova Chanelova sjenila nosit ćete lako, poput tkanine od tvida (Foto: PR)

Nova kolekcija posebna je i po tome što je u svaku paletu utisnut uzorak tvida.

Četverobojne harmonije u prvi plan stavljaju kreativnu vrijednost tkanine. Baš kao što se različita vlakna isprepliću u obliku tvida, miješaju se i nijanse ovih sjenila. Nijanse mogu stvarati neke nove boje, a njihov intenzitet može varirati, ovisno o vašem raspoloženju i prigodi.

Chanel - 6 Coco Chanel: Sedam "izuma" na kojima su joj žene zauvijek zahvalne

Nova Chanelova sjenila nosit ćete lako, poput tkanine od tvida. Iako ćete izgledati glamurozno, nećete nositi težinu glamura zbog lakoće i kvalitete koju nude svevremenska Chanelova sjenila za oči.

Chanel sjenila za oči - 1 Svaka od četiri harmonije ima svoju jedinstvenu paletu boja i pristaje svim tipovima kože (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju