Ovoga ljeta Chanel kreće na ekskluzivno putovanje u Hrvatsku. Lijepu našu su odabrali kao idiličnu ljetnu destinaciju koja osvaja prirodnim ljepotama, a predivni Rovinj učinio se kao savršeni izvor za organizaciju eventa UN ÉTÉ DE CHANEL.

Galerija Chanelov event u Rovinju Chanelov event u Rovinju Chanelov event u Rovinju +8 Chanelov event u Rovinju

Ekskluzivni događaj posvećen je mirisima i ljepoti, a održava na trgu Lungomare u Rovinju.

Slikovita obala savršeno se slaže s elegancijom kultnog Chanela, a ovaj zanimljivi ljetni događaj poziva domaće ljude, turiste i prolaznike da otkriju jedinstvenu paletu mirisnih i kozmetičkih kolekcija, s posebnim naglaskom na ljetne mirise i lagani, prozračni make-up.

Chanelov event u Rovinju Chanelov event u Rovinju (Foto: PR)

UN ÉTÉ DE CHANEL postavljen je ispred hotela Grand Park kao otvoreni prostor pokraj marine u koji prolaznici mogu slobodno ući.

Cjelokupnom ambijentu organizatori su dali posebnu pažnju kako bi stvorili ljetni dojam, a to su posjetiteljima omogućili uređenjem prostora. Boja pijeska i slike u plavoj boji stvaraju dojam svjetlosti koja se odbija od površine bazena.

Chanelov event u Rovinju Chanelov event u Rovinju (Foto: PR)

U posebno uređenom prostoru posjetitelji će imati priliku isprobati CHANEL-ov make-up, novu Les Beiges kolekciju za 2023. godinu te najnovije proizvode za njegu kože, kao što je N°1 de CHANEL.

Chanelov event u Rovinju Chanelov event u Rovinju (Foto: PR)

Posjetitelji se mogu osloniti na stručne savjete make-up artista i savjetnika za ljepotu, koji nude besplatne personalizirane sastanke od 15 minuta za mirise, šminku ili njegu kože i noktiju, uz prethodni dogovor.

Parfem Ovo je najbolji ženski parfem svih vremena po izboru naših čitateljica

Ako ste u Rovinju, ovaj posebni event možete posjetiti sve do 20. kolovoza, svakim danom od devet pa sve do 22 sata.

  Chanelov event u Rovinju Chanelov event u Rovinju (Foto: PR)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju