Chanelova kolekcija 'Les Beiges' idealna je za sve ljubiteljice prirodne šminke koja ostavlja efekt svježine i zdravog osunčanog izgleda. Niz proizvoda iz kolekcije u nježnim nijansama pobrinut će se da i ovo ljeto vaše lice izgleda prozračno, osunčano i prirodno

Nježne nijanse iz kolekcije šminke 'Lea Beiges' brenda Chanel naglašavaju prirodnu ljepotu lica, daju vam zdrav i osunčan izgled, a zaštitne formule istovremeno pružaju dubinsku njegu.

U kolekciji se posebno ističu dva nova višenamjenska proizvoda u limitiranom izdanju.

Višebojni puder Healthy glow multi colour Mariniere SPF 15 (447 kn) u dvije nijanse (ružičasta i brončana podloga) funkcionira kao highlighter, puder za skulpturiranje, bronzer i rumenilo. Čuva vas od sunca jer sadrži zaštitni faktor 15 te koži daje prozračan i prirodan finiš.

Nježne nijanse iz kolekcije šminke 'Lea Beiges' brenda Chanel naglašavaju prirodnu ljepotu lica, daju vam zdrav i osunčan izgled

All-in-one healthy glow fluid SPF 15 izrazito je lagana podloga, ujednačava ten i lice čini ekstra glatkim. Istovremeno hidratizira kožu i također pruža zaštitu od sunca.

Ljubiteljice kremastih rumenila (337 kn) oduševit će se s tri nijanse Healthy Glow Sheer Color Stick. Zahvaljujući kremastoj formuli nježna rumenila u čokoaldnoj, ružičastoj i boji breskve lako se nanose i zaslužna su za vibrantan i baršunast finiš.

Sjajilo za usne Levres Scintillantes (228 kn) naći ćete u dvije nježne nijanse 204 Rose Tender i 206 Beige. Osim za ljepotu vaših usana ovo sjajilo je zaduženo i za njihovu njegu zbog posebne hidratizirajuće formule. Možete ih njegovati i hidratantnim balzamom Healthy Glow hydrating lip balm (270 kn) u prirodnoj boji mesa koji štiti usne te ih čini mekima i glatkima.

Četiri klasične, ali i trendi 'puderaste' nijanse 'Le Vernis' (198 kn)  laka za nokte upotpunit će prirodan dojam. Baš kao i svi drugi proizvodi za nokte s potpisom Chanel, lakovi ne sadrže opasne tvari poput formaldehida, toluena ili dibutil ftalata, a osim formule za visoki sjaj sadrže i i onu hidratizirajuću koja njeguje nokte i ojačava ih.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju