Chanel predstavlja Lipscanner, novu generaciju make-up aplikacije za usne. Originalni skener boje kojeg je u potpunosti razvio Chanel, omogućava vam da trenutno pronađete Chanelov ruž koji odgovara vašim željama, na temelju nijansi i vizuala koji vas inspiriraju. U samo dva klika, Lipscanner prepoznaje izabranu boju, predlaže Chanelovu interpretaciju iz kataloga proizvoda kuće i omogućava vam da ga odmah isprobate na usnama s virtualnom make-up aplikacijom.

Inspiracija bojama nema granica, možete je pronaći na internetu, društvenim mrežama, u magazinu, na ulici, plakatu, komadu odjeće ili na usnama prijateljice.

Skenirajte željenu boju i Lipscanner će vam predložiti najsličniju nijansu iz Chanelove linije ruževa. Ako je vaša inspiracija lice, Lipscanner će također odrediti teksturu ruža, od mat do sjajnog. Prvi na svijetu, ekskluzivno za brend, temeljeno na dvostrukoj ekspertizi: u bojama i teksturama ruževa za usne modne kuće te u vrlo specifičnoj aplikaciji umjetne inteligencije u make-upu.

Chanel predstavlja Lipscanner, novu generaciju make-up aplikacije za usne

Lipscanner mehanizam prepoznavanja uspoređuje skeniranu boju s čitavom kolekcijom Chanelovih ruževa u pravom vremenu kako bi pronašao željeni proizvod. Aplikacija nudi intuitivno, besprijekorno i brzo iskustvo, omogućavajući korisnicama da skeniraju bilo koju boju te vizualiziraju Chanelovu interpretaciju sebe.

Snimite fotografiju s aplikacijom ili izaberite već postojeću fotografiju nakon čega će Lipscanner identificirati lice te detektirati i izdvojiti usne. Istog trena, umjetna inteligencija analizirat će boju i teksturu postojećeg make-upa te predložiti Chanelov ruž koji odgovara vašim željama.

Slika nije dostupna Chanel: Prepoznatljiv francuski stil i šarm u novoj kolekciji slavne modne kuće

Također, željeni ruž možete uskladiti s omiljenom odjećom i modnim dodacima.

Na temelju fotografije snimljene pomoću aplikacije ili izabrane iz albuma, Lipscanner će precizno izabrati željenu boju koristeći značajku "Colour Picking", tako da algoritam može analizirati nijansu do najbližeg pixela, povezati ih sa svakim proizvodom iz kategorije Chanelovih ruževa, izdvojiti te predložiti najbližu nijansu u dva ili tri finiša (mat, satenski, sjajni).

Chanel Lipscanner Skenirajte željenu boju i Lipscanner će vam predložiti najsličniju nijansu iz Chanelove linije ruževa (Foto: Zadovoljna.hr)

Značajka aplikacije "Virtual Try On" omogućava vam da isprobate predloženi Chanelov make-up proizvod na usnama te da snimite selfie za uspomenu. Više od običnog virtualnog make-up iskustva, Lipscanner nudi mogućnost transformiranja testiranja u stvarnost nudeći link na željenu nijansu na stranici chanel.com.

Slika nije dostupna Elegantan i moćan "Le Lion": Najnoviji parfem u ekskluzivnoj Chanel liniji

Kao prvi skener boje kojeg je razvio Chanel, Lipscnaner je rezultat višemjesečne suradnje između CX Lab-a i Chanel Makeup Creation studija. Trebalo je nekoliko mjeseca za dizajniranje algoritma ekskluzivnog za Chanel koji će imati analitički kapacitet na temelju desetaka tisuća fotografija lica. To je proces učenja koji i dalje traje i koji će biti integriran u buduće Chanelove kolekcije ruževa.

S najvećim standardima i preciznošću, Lipscanner prepoznaje i predlaže proizvod koji najviše odgovara, uzimajući u obzir ton kože i oblik usana. Brzina analize i lakoća korištenja omogućava vam da se fokusirate na ono što je najvažnije, zahvaljujući visokoj kvaliteti Chanelova virtualna make-upa: procjena predloženog ruža kada ga nanesete na vlastite usne, u željenoj nijansi i finišu.

Više od 400 ruževa
Prirodni, ružičasti, narančasti, crveni i tamnoljubičasti… 5 skupina boja, svaka dostupna u svim teksturama: sjajnoj, metalik, satenskoj i mat.

Chanel Makeup Creation studio razvio je svaku postojeću boju i teksturu da virtualizira više do 400 Chanelovih proizvoda za usne, svi dostupni za trenutno virtualno isprobavanje. Zaista temeljiti rad koji je omogućio obogaćivanje Lipscanner "Virtual Try On" tehnologije na jedinstven način.

Chanel Lipscanner Chanel Lipscanner (Foto: Zadovoljna.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju