Chanel Coco Mademoiselle parfem jedan je od onih koje su mnoge žene, barem u jednom trenutku, imale na svojoj polici ili u ormariću.

A za sve vjerne ljubiteljice ovog kultnog parfema Chanel je kreirao limitirano izdanje pakiranja Weekend Essentials koje sadrži Eau de Parfum i ulje Velvet Body Oil.

Iz Chanela su poručili kako se radi o dva proizvoda koja se nadopunjuju i zajedno stvaraju mirisni trag još snažnije postojanosti, a zbog njihove veličine prilagođene putovanju lako pristaju u vašu ručnu torbu i uvijek su vam pri ruci.

Chanel No. 5 je postao i modna inspiracija Koji su to najpopularniji parfemi svih vremena po izboru Francuskinja?

Proljetni parfemi Sve već miriše na proljeće: Pet novih parfema stvorenih za sve toplije dane

Coco Mademoiselle je voćno-cvjetni parfem čiji se miris otvara blistavom narančom i bergamotom. U srcu su bugarska ruža, jasmin, ylang-ylang i mimoza. Bazu čine pačuli, vetiver, Tonka, opoponaks, vanilija i bijeli mošus.

Coco Mademoiselle ulje za tijelo širi svježe i senzualne mirisne note po vašoj koži. Njegova lagana tekstura instant se upija i ostavlja kožu svilenkasto mekom i hidratiziranom.

Pakiranje sadrži Eau de Parfum i ulje Velvet Body Oil Pakiranje sadrži Eau de Parfum i ulje Velvet Body Oil (Foto: Chanel)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju