Chanel predstavlja novu make-up kolekciju za proljeće 2017. godine. Kolekcija pod nazivom "Coco codes" donosi pregršt noviteta koje će ljubiteljica šminke rado spremiti u svoje kozmetičke torbice

Crvena, crna, zlatna, bijela, bež: ovo su tajni kodovi Chanelove ljepote, izjavila je Lucia Pica, globalna kreativna direktorica make-upa ovog cijenjenog kozmetičkog brenda.

Lucia je u novoj kolekciji pod nazivom "Coco Codes" reinterpretirala boje koje su oblikovale život Gabrielle Coco Chanel čija je upotreba boja bila prkosna, neočekivana, elegantna, hrabra i uvijek originalna.

Ljepota ovih boja proizlazi iz činjenice da u isto vrijeme predstavljaju i kontrast i harmoniju. Suptilne su i dramatične, elegantne i razigrane, sigurne i izazovne.

Novo rumenilo COCO CODE zapravo je paleta s četiri tople i nosive nijanse, dvije satenske i dvije mat. Rumenilo se može nanositi blendanjem sve četiri nijanse ili pak možete koristiti svaku nijansu individualno za stvaranje čarobnih beauty efekata.

Rumenilo JOUES CONTRASTE Elegance dolazi u ružičasto-bež nijansi, s daškom zlatne koja će na vašem licu suptilno projicirati prve znakove proljeća.

Za ovu kolekciju Lucia Pica stvorila je ruževe koji pomiču granice konvencionalne ljepote, a među novim nijansama ističe se legendarna crvena koju je obožavala i Coco Chanel.

Raskošna i glatka tekstura ROUGE ALLURE ruževa učinit će usne čarobnima, a sjaj ROUGE COCO SHINE ruževa katapultirati ih u središte pažnje.

U galeriji pogledajte ostale kozmetičke proizvode iz nove make-up kolekcije brenda Chanel.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju