Chanel je lansirao svoju novu "make-up" kolekciju za sezonu jesen/zima 2019. godine pod nazivom "Noir et Blanc de Chanel".

Galerija OMBRE PREMIERE TOP COAT Carte Blanche OMBRE PREMIERE TOP COAT Penombre STYLO YEUX WATERPROOF Noir Intense +13 STYLO YEUX WATERPROOF Blanc Graphique

Rekla sam da crna ima sve. I bijela isto. Njihova ljepota je apsolutna. To je savršena harmonija, kazala je jednom prilikom Gabrielle Chanel koja je ove dvije boje pretočila u svevremensku eleganciju.

One su i danas simbol njezine modne kuće, a sada ih je Chanelova globalna kreativna "make-up" direktorica Lucia Pica reinterpretirala za potrebe nove "beauty" kolekcije.

ROUGE ALLURE VELVET EXTREME Rose Obscur_HD ROUGE ALLURE VELVET EXTREME Rose Obscur_HD (Foto: Chanel)

Pica je istraživanju ovih moćnih Chanelovih nijansi pristupila s uvažavanjem njihovog transcendentalnog apsolutizma i okom za nijansirane gradacije međuprostora. Ona ove boje iz živote Gabrielle Chanel vidi kao dio manifesta modernosti ljepota za suvremene žene.

LES 4 OMBRES Modern Glamour LES 4 OMBRES Modern Glamour (Foto: Chanel)

Svjetlucave teksture kolekciji daju glamurozni sjaj, a za sve druge prigode tu su proizvodi sa strukturiranim mat finišem.

Naposljetku, ova kolekcija je spoj fantazije i stvarnosti, stiliziranog i organskog, savršena harmonija apsoluta.

U galeriji pogledajte sve proizvode iz nove Chanelove "beauty" kolekcije.

Chanel Make-up kolekcija 'Noir et Blanc de Chanel' (Foto: Chanel)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju