Marion Cotillard bit će lice nove reklamne kampanje posvećene Chanelovom kultnom mirisu N° 5. Ovo je prvi put da najuglednija francuska glumica u Hollywoodu posuđuje svoj lik nekom mirisu.

Bila je vjerna Kući CHANEL od početka svoje karijere, na crvenom tepihu u CHANEL haljinama za film Jean-Pierrea Jeuneta "Zaruke su dugo trajale", 2004. godine te na promoviranju filma "La Vie en rose" redatelja Oliviera Dahana, 2008. godine.

Marion Cotillard bit će lice nove reklamne kampanje posvećene Chanelovom kultnom mirisu N° 5

Svojim tumačenjem lika Édith Piaf, Marion Cotillard ganula je cijeli svijet, osvojivši Oscara, Cézara, Zlatni globus i nagradu BAFTA za najbolju glumicu. Ovim međunarodnim priznanjem dobila je priliku surađivati s najpoznatijim redateljima, kao što su Jacques Audiard, James Grey, Christopher Nolan, Ridley Scott, Steven Soderbergh i Leos Carax, a istovremeno s velikim žarom podržava mlade umjetničke talente ne plašeći se rizika s ulogama u debitantskim igranim filmovima.

Autentična, predana i velikodušna, Marion Cotillard svoj jedinstveni pogled vodi iz filma u film, gradeći iznimni životni put slobodne žene.

Slika nije dostupna Chanel mirisne olovke: Neodoljivo pakirani parfemi koji stanu i u najmanju torbicu

Kostim Karla Lagerfelda za Chanel, proljeće/ljeto 2016. Osobni pečat: Novo lice Chanelovih klasika u (re)interpretaciji Karla Lagerfelda

Savršeno utjelovljenje prirodne ljepote na francuski način, Marion Cotillard posjeduje onaj neodoljivi “je ne sais quoi” koji pripada samo njoj. Ona svoju eleganciju unosi u image kultnog mirisa N° 5.

Nova kampanja bit će predstavljena u tijeku ove godine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju