Slavni kozmetički brend Chanel predstavio je novu božićnu kolekciju pod imenom "Collection Libre 2017", a mnoge obožavateljice šminke zaljubit će se u ove proizvode na prvi pogled

Chanel nagovješćuje Božić pomoću prekrasne nove kolekcije. Riječ je o "Collection Libre 2017" koja je obojana u neodoljive božićne boje.

Naravno, bez crvenog ruža ne može proći niti jedan božićni look. Vizažistica i dizajnerica za kozmetički brend Chanel Lucia Pica smatra kako je ovo "crveno za čitav život". Točnije, kako je riječ o ružu koji se može nositi svaki dan i kojemu će žene biti vjerne čitav život.

Tako se u ovoj kolekciji nalaze četiri ruža za usne Rouge Allure, u prekrasnim crvenim nijansama idealnima za božićne dane te dva sjajila za usne Rouge Coco Gloss. Dok su ruževi u više klasičnim nijansama crvene boje, sjajila krase jarka koraljna te zavodljiva tamnocrvena boja.

Vizažistica i dizajnerica za kozmetički brend Chanel, Lucia Pica, smatra kako je ovo "crveno za čitav život"

Oči su jednako zanosne kao i usne. Unutar ove kolekcije mogu se naglasiti uz pomoć palete Trait de Caractere s pet sjenila. Dvije svijetle i svjetlucave nijanse te tri tamnije nijanse u obliku tamnosmeđe, vrlo tamne ljubičaste boje i intenzivne smaragdnozelene boje idealne su za postizanje božićnog make-up looka.

Također, za jednostavan i svjetlucav look dovoljna je kombinacija kremastog metalik sjenila za oči i tamnozelene olovke za oči.

Maskara u ovoj kolekciji isto je posebna zbog svoje boje. Riječ je o izrazito tamnocrvenoj boji.

Iako je u kolekciji naglasak na usnama i očima, još jedan očaravajući proizvod dolazi u obliku vibrantno narančastog rumenila.

Završni detalji nanose se uz pomoć tri laka za nokte. Oni su u koraljnocrvenoj, crnoj i tamnozelenoj – prepoznatljivim božićnim bojama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju