Nova Chanelova proljetna make up kolekcija 'Collection Reverie Parisienne' sa svježim, svijetlim bojama nalik je rascvjetanom buketu s nijansama ružičaste, zelene i bijele te je inspirirana buđenjem tople sezone u najromantičnijem gradu na svijetu - Parizu

Osmijeh je u centru nove make up kolekcije s potpisom Chanel, nježan, ozaren no nikada 'nevin'. Od proizvoda za usne tu su mat ruž Rouge Allure Velvet u koraljnoj i boji fuksije te sjajilo Rouge Coco Shine u jarko crvenoj i boji jagode sa svježim efektom proljeća.

Za obraze je Chanel ovo proljeće pripremio pravu poslasticu, rumenilo Jardin de Chanel neodoljivog šarma, duet dvije nijanse ružičaste s utisnutim motivom kamelije, delikatne i intenzivne koje se stapaju na licu poput proljetnog povjetarca.

Sjenila za oči iz Les 4 Ombres dolaze u dvije različite harmonične kombinacije boja koje se lako nose i savršeno stapaju jedna s drugom.

Kombinacija Tisse Fantaisie koja sadrži ružičasto koraljnu, maslinasto zelenu s dodirom satenski bijele i smeđu brončanog odsjaja te Tisse Paris s nijansom sive, duetom nježne i intenzivne ružičaste te boje slonovače.

Lakovi za nokte pak dolaze u tri nove boje: Tenderly u prigušenoj ljubičastoj boji šljive, Desirio u fuksija ljubičastoj, Paradisio u blijedo - zelenoj.

Pogledajte fotogaleriju proljetne make up kolekcije 'Chanel' i sanjarite - po pariški.




 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju