Chanelova futuristička revija za jesen i zimu 2017./2018. godine održana na Tjednu mode u Parizu najavila je povratak “oversize“ torbi u velikom stilu

Osim nezaobilaznih Chanelovih klasičnih torbi koje su “ušminkane“ za novu sezonu, Karl Lagerfeld predstavio je neodoljive predimenzionirane torbe, pomalo “pufaste“ i vrećaste.

'Predviđa se da će ova kreacija, u kojoj je Karl Lagerfeld domišljato spojio torbu i grijač za ruke, biti jedan od najvećih hitova u jesensko-zimskom accessoireu'

Najotkačenije, a istodobno najpraktičnije među njima su torbe koje se nose oko vrata jer sa strane imaju džepove za ruke. Predviđa se da će ova kreacija, u kojoj je Lagerfeld domišljato spojio torbu i grijač za ruke, biti jedan od najvećih hitova u jesensko-zimskom accessoireu.

Premda se masivne i lukuszne “torbetine“ doimaju toliko prostranima da biste u njih mogli utrpati što god vam padne na pamet, modni znalci preporučuju da to nipošto ne učinite. Nove “oversize“ torbe treba nositi neopterećeno i nonšalatno, tako da u njima imate samo osnovne potrepštine. Tako će torba zadržati izvorni oblik i (p)ostati ključnim stilskim komadom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju