Neobična Chanelova revija je održana u Parizu na improviziranoj pisti smještenoj u štaglju na kojoj su se modeli osim hodanja i valjali između bala sijena, a dizajner Karl Largerfeld je doveo pjevačicu Lily Allen da uljepša cijeli spektakl.

Chanel je  kolekciju za proljeće/ljeto 2010. predstavio na zanimljiv i neobičan način. Karl Largerfeld je odlučio pokazati Chanelove kreacije u štaglju u pariškom Grand Palaisu.

Bilo je zanimljivo pratiti modele kako hodaju po improviziranoj pisti uz taktove pjesama pjevačice Lily Allen posipane slamom i sijenom. Kratke i lepršave haljinice novi su hit u Chanelovoj kolekciji, a jednu od njih je odjenula u Lily Allen koja je poznata po strasti koju gaji prema Chanelu.

Ovu veličanstveni i zanimljivu reviju su pratili Prince, Rihanna, Claudia Schiffer i Sean Lennon koji su uz modu uživali i u predstavi koju je osmislio Lagerfeld, no nije uspio oduševiti baš sve prisutne. Mnogi su kometirali kako je revija zanimljiva, no u njoj nedostaje glamura koji je toliko karakterističan za Chanel.

'Na improviziranu pistu smo planirali dovesti i malene svinje koje su bile smrdljive, pa smo morali odustati!', našalio se Karl Largerfeld.

Na kraju revije atmosferu je zagrijala pjevačica Lily Allen koja je ujedno i dizajnerova muza.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju