Za predstavljanje svog novog filma "Tully" na Međunarodnom filmskom festivalu u San Franciscu Charlize Theron izabrala je odjevnu kombinaciju koja je istaknula njenu vitku, utreniranu figuru. Crni kožnati šorc modne kuće Yves Saint Laurent kombinirala je uz šarenu bluzu s istim potpisom te crnim sandalama na visoku usku potpeticu s tankim špagama.

Galerija Charlize Theron u \'ubojitim\' štiklama kakve je nosila i Kaia Gerber - 6 Charlize Theron u \'ubojitim\' štiklama kakve je nosila i Kaia Gerber - 5 Charlize Theron u \'ubojitim\' štiklama kakve je nosila i Kaia Gerber - 2 +3 Charlize Theron na predstavljanju svog novog filma 'Tully' u San Franciscu Zbog izrazito tanke potpetice, tanke vezice i tanke špage između palca i drugog prsta ovakav model štikli sigurno nije za svačija stopala, naročito za osjetljiva. Špaga između prstiju vrlo lako se može urezati u kožu, a i trakice oko gležnja mogu lako postati neudobne.



No čini se da je 42-godišnja oskarovka "brutalne" štikle lako svladala, baš kao i Kaia Gerber koja je istu odjevnu kombinaciju nosila na pariškoj modnoj reviji Yves Saint Laurenta u rujnu prošle godine. Lijepa 16-godišnja kći supermodela Cindy Crawford već osvaja modne piste, a svi se slažu da je talent naslijedila od slavne majke.
Charlize Theron u \'ubojitim\' štiklama kakve je nosila i Kaia Gerber - 5 Charlize Theron u 'ubojitim' štiklama kakve je nosila i Kaia Gerber (Foto: Guliver/Cover Images)
Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju