Charlize Theron pokazala je da se u slobodno vrijeme ponaša kao većina drugih mama na svijetu – ne opterećuje se šminkom, štiklama niti dizajnerskom odjećom. Naprotiv, na prvom joj je mjestu samo druženje sa svojom kćeri

Galerija Charlize Theron - 5 Charlize Theron - 2 Charlize Theron - 7 +4 Charlize Theron s kćerkom August u Sherman Oaksu u Kaliforniji
Charlize Theron
uvijek privlači pažnju na crvenom tepihu u glamuroznim večernjim haljinama, s profesionalno napravljenom frizurom i šminkom. No u privatnom životu prednost daje udobnosti.

U privatnim trenucima Charlize Theron preferira jednostavne komade odjeće poput tajica, kao i lice bez trunke šminke.

Za obavljanje svakodnevnih obveza ne nanosi šminku te preferira jednostavne komade odjeće. Nedavno su je fotografi snimili upravo u takvom izdanju dok se s posvojenom kćeri August vraćala iz slastičarnice "Menchies" u Sherman Oaksu u Kaliforniji.

Slavna Oscarovka uživala je sa svojom kćeri u neopterećenoj kombinaciji sastavljenoj od pamučnih tajica i razvučenog sivog T-shirta preko kojeg je nosila predimenzioniranu crnu majicu s kapuljačom. Izdanje je dovršila kožnatim unisex natikačama ravnih potplata brenda Vans.

Južnoafrička ljepotica, koja je karijeru započela kao manekenka i model, pokazala je da je u slobodno vrijeme baš poput svih drugih mama – od šminke i dizajnerskih komada odjeće važnije joj je vrijeme koje provodi sa svojom August.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte neke od najzanimljivijih street style izdanja Charlize Theron. Charlize Theron - 4 Charlize Theron s kćerkom August u Sherman Oaksu u Kaliforniji (Foto: Profimedia.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju