Charlize Theron bila je glavna zvijezda crvenog tepiha (koji je za ovu priliku bio u ljubičastoj boji) na premijeri animiranog filma „Obitelj Adams“ održanoj u Los Angelesu. Lijepa glumica odjenula je kombinaciju s potpisom Diora.

Galerija Charlize Theron na premijeri filma \'Obitelj Adams\' - 3 Charlize Theron na premijeri filma \'Obitelj Adams\' - 1 Charlize Theron na premijeri filma \'Obitelj Adams\' - 6 +3 Zanimljivu suknju Charlize Theron nosila je uz ravne crne cipele na špic  

Elegantnu košulju blijedoplave boje Charlize Theron kombinirala je uz plisiranu suknju s efektom obojenih dijelova u obliku mrlja koja seže malo iznad gležnja. Zanimljivu suknju slavna ljepotica nosila je uz ravne crne cipele na špic u stilu koledžica.

Charlize Theron na premijeri filma \'Obitelj Adams\' - 5 Charlize Theron na premijeri filma 'Obitelj Adams' u plisiranoj suknji modne kuće Dior (Foto: Getty Images)

Stajling za premijeru filma "Obitelj Adams" 44-godišnja ljepotica upotpunila je tankim metalnim lančićima, sitnim naušnicama, krupnijim prstenjem i crnom kožnatom polurukavicom na lijevoj ruci, a istaknuo se i pojas u obliku dugačke špage kao dodatak suknji s potpisom modne kuće Dior.

Julia Roberts: Cipele oko kojih žene nikako ne mogu usuglasiti mišljenja Julia Roberts Julijin stajling mnoge je podsjetilo na jedno od izdanja iz filma Zgodna žena Tijekom filmske utakmice pola, Julia je nosila haljinu s točkastim uzorkom +2 Julia danas i prije 29 godina u filmu Zgodna žena

Visoke čizme uskoro će se vratiti u naše street style kombinacije Vratile su se! 15 novih modela visokih čizama već od 299 kuna

Košulja brenda Reserved Poslovna elegancija: 10 modela udobnih košulja od 74 do 199 kuna

U novom animiranom filmu o legendarnoj obitelji Adams Charlize Theron dala je glas Morticiji Addams, a ostali glumci koji su posudili svoje glasove likovima jesu Oscar Isaac (Gomez Adams), Chloë Grace Moretz (Wednesday Addams), Finn Wolfhard (Pugsley Addams), Nick Kroll (ujak Fester), Snoop Dogg (It), Bette Midler (baka) i drugi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju