Američka glumica Julia Roberts bila je gošća jedne utakmice pola u Los Angelesu koja se održala u parku Will Rogers.

Galerija Julia Roberts Julijin stajling mnoge je podsjetilo na jedno od izdanja iz filma Zgodna žena Tijekom filmske utakmice pola, Julia je nosila haljinu s točkastim uzorkom +2 Julia danas i prije 29 godina u filmu Zgodna žena

Filmska diva mnoge je svojim stajlingom podsjetila na ulogu koja joj je obilježila karijeru. Naravno, u pitanju je lik prostitutke Vivian Ward iz legendarnog romantičnog filma Zgodna žena.

U jednoj od scena u filmu Vivian u pratnji svog klijenta Edwarda Lewisa (Richard Gere) odlazi na utakmicu pola odjevena u haljinu s točkastim uzorkom i bijele cipele.

Julia danas i prije 29 godina u filmu Zgodna žena Julia danas i prije 29 godina u filmu Zgodna žena (Foto: Getty Images/Profimedia)

I za ovu stvarnu losanđelesku utakmicu odabrala je komade s točkastim uzorkom. Nosila je crnu bluzu i hlače Michaela Korsa s velikim bijelim točkama, a na nogama je opet imala bijele cipele.

Julijin stajling mnoge je podsjetilo na jedno od izdanja iz filma Zgodna žena Julijin stajling mnoge je podsjetilo na jedno od izdanja iz filma "Zgodna žena" (Foto: Getty Images)

U filmu su to bile salonke, ali za ovu prigodu glumica je odabrala oksfordice. Poznato je da 51-godišnja Julia nije obožavateljica klasičnih štikli i uglavnom ih nosi na crvenom tepihu, a za ostale manje svečane prigode češće će posegnuti za modelima obuće s ravnim potplatima poput oksfordica i(li) tenisica.

Međutim, ovaj put nosila je model brenda The Office of Angela Scott koji ipak ima blok-potpeticu umjerene visine od 6 centimetara.

Sviđaju li vam se oksfordice?

glasova:

Oksfordice su jedan od onih modela cipela oko kojih nikad ne možemo usuglasiti mišljenja. Ili ih volimo ili ih ne možemo smisliti. Za žene koje ne vole visoke potpetice oksfordice su fantastičan model obuće, a one dame koje ipak preferiraju štikle i visoke potpetice rijetko kad će posegnuti za njima. Možda je upravo ovaj Julijin model sa srednje visokom potpeticom onaj koji bi mogao pomiriti obje strane.

The Office of Angela Scott, 495 dolara (3346 kuna) The Office of Angela Scott, 495 dolara (3346 kuna) (Foto: The Office of Angela Scott)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju