Lijepa južnoafrička glumica još jednom je iskazala podršku svojem zaručniku Seanu Pennu u čijem se društvu pojavila na premijeri filma 'Gunman' u Los Angelesu. Zahvaljujući manekenskim proporcijama Charlize Theron je bez problema iskombinirala mini haljinu dubokog dekoltea koja ne dopušta nošenje grudnjaka


Da na visokom i vretenastom tijelu svaki odjevni komad stoji bez greške najbolje zna Charlize Theron. Bivša južnoafrička kraljice ljepote i model s vretenastom figurom i visinom od 178 centimetara može odjenuti bilo što.

Duboki dekolte na majicama i haljinama bolje odgovara ženama manjih grudi poput Cherlize Theron.

Pokazala je to i na premijeri filma Gunman ispred dvorane Regal Cinemas u Los Angelesu, kada je plijenila pažnju u mini haljini cvjetnog uzorka s potpisom modnog brenda Gucci. Plavo crna haljina dosezala joj je do sredine bedara te istaknula Charlizine manekenske noge.

Manekenska figura s manjim grudima lijepoj je Južnoafrikanki omogućila i da bez većih problema iznese ovu haljinicu dubokog izreza i polu otvorenih leđa, koja je dopušta nošenje grudnjaka.

Razliku u visini od 5 centimetara pred slavnim zaručnikom, lijepa Charlize nije željela uravnotežiti ravnim potplata, već je ponosno odjenula seksi štikle s remenčićima.

U našoj fotogaleriji pogledajte lijepu Charlize na crvenom tepihu u društvu Seana Penna koji ju nije ispuštao iz ruke.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju