Južnoafrička glumica Charlize Theron uvijek je jedna od najglamuroznijih i najbolje odjevenih žena na crvenim tepisima.

Galerija Charlize Theron Charlize na tržnici u Studio Cityju Charlize na tržnici u Studio Cityju +0 Charlize na tržnicu ne odlazi bez kolica za namirnice

I dok je u svečanim prigodama uvijek besprijekorno odjevena, u slobodno vrijeme daje si oduška i preferira maksimalno ležerne odjevne kombinacije koje joj olakšavaju odrađivanje svakodnevnih obveza.

Tako je i za odlazak na tržnicu u losanđeleskoj četvrti Studio City, omiljenu tržnicu slavnih dama, odjenula jednostavnu kombinaciju u kojoj se sigurno osjećala udobno.

Charlize na tržnici u Studio Cityju Charlize na tržnici u Studio Cityju (Foto: Profimedia)

Mnoge poznate žene čak će i za odlazak na ovo mjesto odabrati posebna modna izdanja i „nabaciti“ jači make-up jer znaju da će ih u stopu pratiti fotografi, ali Charlize to ne pada na pamet.

Ona je na tržnicu došla u donjem dijelu trenirke koji je spojila s crnim pletenim džemperom i udobnim tenisicama. Ljepotica se od sunca zaštitila šiltericom i sunčanim naočalama, a od "modnih dodataka" imala je samo onaj mnogima neophodan prilikom odlaska na tržnicu ili u trgovinu – kolica za namirnice.

Charlize na tržnicu ne odlazi bez kolica za namirnice Charlize na tržnicu ne odlazi bez kolica za namirnice (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju