Brojne svjetske zvijezde u ponedjeljak su se okupile na 29. po redu događanju "Women In Hollywood" u organizaciji magazina Elle.

Galerija Charlize Theron Crvena kombinacija Charlize Theron - 2 Crvena kombinacija Charlize Theron +1 Glumica je nosila i efektne sandale

Neke od najvećih holivudskih zvijezda stigle su u Los Angeles kako bi nazdravile svojim nedavnim naslovnicama, ali i evoluciji filmske i televizijske industrije kao područja u kojem žene mogu napredovati.

Među njima je bila i glumica Charlize Theron, koja je privlačila pozornost svojom crvenom modnom kombinacijom.

Na crveni tepih stigla je u uskoj jarko crvenoj haljini s visokim ovratnikom, koju je uparila s hlačama u istoj boji te elegantnim crnim sakoom, koji je prebacila preko ramena.

Crvena kombinacija Charlize Theron - 3 Glumica je nosila i efektne sandale (Foto: Profimedia)

Kombinaciju je upotpunila bijelim sandalama s tankim remenčićima, koje je posebnima učinila prozirna blok-potpetica.

Elegantne naušnice s bijelim biserom i prsten bili su modni dodatak jednostavnoj kombinaciji koju je boja učinila upečatljivom.

Glumica je nosila elegantne naušnice s biserom Glumica je nosila elegantne naušnice s biserom (Foto: Profimedia)

Boje su, naime, mnogo moćnije nego što mi to mislimo. Osim što simboliziraju različite stvari, one šalju i razne poruke. Svaka boja ima određeni utjecaj na našu okolinu, a kada je u pitanju crvena, ona simbolizira snagu i otpornost. Podsvjesno nadahnjuje te osobi koja je nosi pomaže da krene u akciju i uspije.

O bojama su provedena i razna istraživanja, a jedno iz 2017. godine proučavalo je 180 studenata koji su nosili crvenu ili plavu majicu. Sudionici su morali sjesti ispred ogledala prije ispunjavanja ankete, koja je zatim pokazala da su sudionici u crvenim majicama imali značajno veću količinu samoprivlačnosti.

Charlize Theron: "Pametne" tenisice i šorc za isticanje utreniranih nogu Charlize Theron u šorcu i tenisicama s debelim potplatom - 2 Charlize Theron u šorcu i tenisicama s debelim potplatom - 3 Charlize Theron u šorcu i tenisicama s debelim potplatom - 1 +2 Charlize Theron u šorcu i tenisicama s debelim potplatom - 4

Ove stvari možete imati na umu kada pomislite da je crvena boja možda pretjeran izbor. Naime, mnoge žene bježe od upečatljivih kombinacija poput ove, a za to uistinu nema razloga. Za svakodnevno nošenje dojam možete ublažiti biranjem tamnijih nijansi crvene, koje su i idealan izbor za hladnije mjesece pred nama. U svakom slučaju, crvena boja može biti sjajan dodatak svakoj garderobi.

Crvena kombinacija Charlize Theron - 2 Crvena kombinacija Charlize Theron (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju