Kada se pojavi na crvenom tepihu Charlize Theron uvijek izgleda glamurozno i poput prave dive, i slavna oskarovka lako ukrade svu pažnju. No i u potpuno ležernim situacijama ljepotica plijeni pažnju pa i onda kada nosi sasvim običnu, svakodnevnu odjeću.

Galerija Charlize Theron u haljini, traper-jakni i najudobnijim natikačama - 1 Charlize Theron u haljini, traper-jakni i najudobnijim natikačama - 4 Charlize Theron u haljini, traper-jakni i najudobnijim natikačama - 3 +1 Charlize Theron u najudobnijim natikačama

Tako je za odlazak u tvornicu Creature Effects koja proizvodi animatroniku, šminku i rekvizite za film i televiziju Charlize Theron odjenula vrlo komotnu kombinaciju sačinjenu od široke pamučne haljine u tamnoplavoj boji koja seže do koljena te svijetloplave traper jakne over-size kroja.

Dolje je nosila udobne natikače s dva deblja remena, a u istim natikačama 46-godišnja glumica šetala je ovoga ljeta u Grčkoj gdje je ljetovala.

Charlize Theron u šorcu i tenisicama - 1 Charlize Theron: "Nevidljive" hlačice koje najviše vole tenisice i ravne sandale

Nije ni čudo da ih Charlize voli nositi jer takav model natikača definitivno je jedan od najudobnijih izbora za hodanje. Opuštenom outfitu holivudska zvijezda dodala je još crne sunčane naočale četvrtastog okvira.

Charlize Theron u haljini, traper-jakni i najudobnijim natikačama - 2 Charlize Theron u haljini, traper jakni i najudobnijim natikačama (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju