Charlize Theron promijenila je imidž i pokazala novu frizuru na predstavljanju novog izdanja projekta Charlize Theron Africa Outreach Project (CTAOP) održanog u Los Angelesu. Hvalevrijedan projekt pokrenut je s ciljem borbe protiv HIV-a i AIDS-a na afričkom kontinentu.

Galerija Charlize Theron obojila je kosu u crno i nosi fudbalerku - 4 Charlize Theron obojila je kosu u crno i nosi fudbalerku - 2 Charlize Theron obojila je kosu u crno i nosi fudbalerku - 3 +3 Charlize Theron u trapericama laganog trapez kroja i bijeloj košulji

Charlize Theron rođena je u Južnoj Africi gdje i odrasla zbog čega joj je posebno važno pomagati stanovnicima svoje domovine. Gala večer povodom predstavljanja novog izdanja projekta Charlize Theron Africa Outreach Project okupila je brojne poznate, a domaćica večeri istaknula se s novom frizurom.

Charlize Theron obojila je kosu u crno i nosi fudbalerku - 1 Charlize Theron obojala je kosu u crno i nosi fudbalerku (Foto: Guliver image)

Charlize je kosu obojala u crno i ošišala u stilu fudbalerke, frizure koja je obilježila osamdesete godine prošlog stoljeća. Plava kosa bila je svojevrsni zaštitni znak lijep oskarovke, no sada se odlučila na promjenu. Prema nekim napisima oskarovka je frizuru promijenila zbog potreba snimanja filma The Old Guard 2, nastavka filma iz 2020. u kojem je također bila tamnokosa.

Slika nije dostupna Kraljica atletskih nogu: Svjetlucave štikle Charlize Theron koje proljepšavaju figuru

Charlize Theron 1996. godine (lijevo), prije prve pixie frizure koju je napravila 1997. (desno) Je li se rez isplatio? 10 slavnih dama koje su drastično mijenjale frizuru

Što se tiče outfita, glumica se odlučila za jednostavan casual poslovni look sastavljen od bijele košulje s dugim rukavima te plavih traperice laganog trapez kroja i dužine do iznad gležnja. Nosila je i elegantne crne salonke i finu crnu torbicu, a od nakita ogrlicu sačinjenu od metalnih kariki te zanimljive naušnice.

Charlize Theron obojila je kosu u crno i nosi fudbalerku - 6 Charlize Theron u trapericama laganog trapez kroja i bijeloj košulji (Foto: Guliver image)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju