Charlize Theron izgledala je besprijekorno na premijeri filma "Long Shot" održanoj u Parizu. Prlijepa glumica nosila je mini haljinu modne kuće Dior koja je istaknula njezine atletske noge.

Galerija

 

Diorova kreacija ima gornji dio djelomično izrađen od kože te podsjeća na oklop, a Charlize daje izgled moderne žene ratnice. Ramena su naglašena, rukavi izrađeni od prozirnog tila, dok je donji dio haljine kratak i lepršav.

Uz ovu oklop-haljinu 43-godišnja ljepotica nosila je jednostavne crne salonke, okrugle naušnice ukrašene kamenčićima i prstenje. Zanimljivo je i da je na noktima nosila lakove različitih boja, u sivoj, bijeloj i crnoj.

Charlize Theron u oklop-haljini modne kuće Dior
Charlize Theron u oklop-haljini modne kuće Dior (Foto: Profimedia)

Atraktivna kreacija besprijekorno je pristajala glumici visokoj 177 centimetara čija atletska građa i vitke noge uvijek izazivaju divljenje.

U romantičnoj komediji "Long Shot" Charlize Theron glumi jednu od najutjecajnijih žena svijeta, prelijepu i ambicioznu Charlotte Field, koja se priprema za kandidaturu za predsjednicu SAD-a. Tijekom priprema susreće se s Fredom Flarskyjem (Seth Rogen), koji je kao dječak bio zaljubljen u nju. Ovoga puta uspije ju šarmirati, Charlotte zaposli Freda kao svog glasnogovornika i iskre među njima počnu frcati...