Charlize Theron provela je ugodno popodne s prijateljima na ručku u poznatom restoranu San Vincente u Zapadnom Hollywoodu. Topli jesenski dan u Los Angelesu bio je idealan za ljetnu odjevnu kombinaciju, koja je maksimalno istaknula istrenirane noge slavne glumice.

Galerija Charlize Theron u šorcu i tenisicama s debelim potplatom - 2 Charlize Theron u šorcu i tenisicama s debelim potplatom - 3 Charlize Theron u šorcu i tenisicama s debelim potplatom - 1 +2 Charlize Theron u šorcu i tenisicama s debelim potplatom

Odlazeći iz restorana, Charlize Theron privukla je pažnju fotografa dok je ulazila u automobil. Za ručak s prijateljima oskarovka je izabrala odjevnu kombinaciju koja odiše ležernim sportskim stilom s daškom elegancije. Outfit je složila od jednostavnog crnog topa u stilu potkošulje s debljim naramenicama, preko kojeg je nosila raskopčanu klasičnu bijelu košulju laganog oversized kroja te dolje kratke tamnoplave hlačice krojene poput hlača od odijela.

Kada je riječ o obući, odabir glumice bile su tenisice svijetle krem nijanse ukrašene tamnim linijama i detaljem na predjelu pete. Tenisice imaju deblji potplat koji izdužuje figuru, zbog čega ovaj "pametni" model tenisica ima efekt štikli. Šorc i tenisice s potplatom naglasile su atletski građane noge Charlize Theron, koja liniju i kondiciju održava redovitim treninzima.

Crna torbica na rame ukrašena srebrnim lancem, velike sunčane naočale, metalna narukvica i fini ručni sat opuštenom stajlingu za odlazak u restoran dali su dozu glamura, a istaknuo se i crni lak na noktima, koji slavna oskarovka često nosi.

Charlize Theron u šorcu i tenisicama s debelim potplatom - 4 Charlize Theron u šorcu i tenisicama s debelim potplatom (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju