Kao i obično, južnoafrička glumica Charlize Theron nikoga nije ostavila ravnodušnim kada je stigla na crveni tepih ispred hotela Beverly Hilton u kojem je održana 76. dodjela Zlatnih globusa.

Galerija Charlize Theron Charlize u haljini modne kuće Dior Amber Heard u haljini Monique Lhuillier +0 Kaley Cuoco u haljini Monique Lhuillier

Predivna 43-godišnja glumica za svoju ulogu u filmu "Tully" dobila je nominaciju u kategoriji najbolje glumice u mjuziklu ili komediji, ali nagrada je otišla u ruke britanske glumice Olivije Colman za izvedbu u filmu "The Favorite".

Charlize u filmu "Tully" glumi premorenu majku troje djece kojoj brat pokloni noćnu dadilju i iako je u početku skeptična prema njoj, naposljetku se između dvije žene stvara posebna povezanost.

Charlize u haljini modne kuće Dior Charlize u haljini modne kuće Dior (Foto: Getty Images)

Ja sam majka dvoje predivne djece i ovaj scenarij stigao mi je u ruke kada je stigla moja druga beba. Mislim da će to shvatiti svaka majka, ali doslovno sam u tom trenutku izlazila iz tog mračnog tunela u kojem se budiš svaka dva sata, neispavana si i imaš još jedno dijete kojem si potrebna, kazala je glumica uoči dodjele.

Charlize je na Zlatne globuse stigla u sofisticiranoj haljini modne kuće Dior. Nije bila jedina koja se odlučila za ovakav tip dvobojne kreacije u kojoj dominira bijeli donji dio, ali definitivno je pobjednica u nošenju ovog trenda.

Amber Heard u haljini Monique Lhuillier Amber Heard u haljini Monique Lhuillier (Foto: Getty Images)

Amber Heard i Kaley Cuoco također su na Zlatnim globusima nosile kreacije sa sličnim dizajnerskim rješenjem (obje u modelu Monique Lhuillier), ali modni znalci složili su se da je Diorova besprijekorno skrojena haljina ipak mnogo ljepša.

Najbolju haljinu odabrala je...

glasova:


Kaley Cuoco u haljini Monique Lhuillier Kaley Cuoco u haljini Monique Lhuillier (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju