Charlize Theron sa svojim kćerima i majkom ljetuje u Grčkoj, a slavna glumica na jahti obilazi grčku obalu. Tako je u ponedjeljak posjetila i otok Hidra u Egejskom moru nakon što je vikend provela slaveći svoj 46. rođendan na jahti.

Došavši na grčko kopno, Charlize Theron uputila se na večeru sa svojom majkom Gerdom Jacobom Alettom Maritz i kćerima, devetogodišnjom Jackson i petogodišnjom August. Za ležeran obiteljski odmor najbolje se i odijevati u tom stilu, a Charlize je svoj opušteni ljetni stajling složila od udobne haljine cvjetnog uzorka, gornjeg dijela u bijeloj sa cvjetićima, dok je donji dio crni sa sitnim cvjetovima.

Slika nije dostupna Charlize Theron: Tajice kao druga koža koje još više ističu utrenirane noge

Udobna haljina seže do ispod koljena, lijepo je dekoltirana te ima zanimljive deblje naramenice, a plavokosa holivudska ljepotica nosila ju je uz vrlo udobne crne natikače s dva deblja remena. Ovakav model natikača definitivno je jedan od najudobnijih izbora za ljetne šetnje, a zbog njih se vrlo rado izuvamo i iz najdražih štikli. Velike crne sunčane naočale, metalni nakit i lak za nokte u žarkoj koraljnoj nijansi savršeno su upotpunili outfit glumice.

Za odlazak na večeru na grčkom otoku Hidra Charlize Theron stilski je bila usklađena sa svojom majkom koja je također nosila cvjetnu haljinu i crne sandale s ravnim tankim potplatom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju