Charline Theron subotu je provela družeći se u Rimu sa svojom majkom i kćerima. Dobitnica Oscara za izlazak na obiteljsku večeru izabrala je ležernu kombinaciju sastavljenu od crne haljine midi dužine koja prati liniju tijela i plave traper-jakne predimenzioniranog kroja.

Galerija Charlize Theron na druženju u Rimu - 5 Charlize Theron na druženju u Rimu - 1 Charlize Theron na druženju u Rimu - 6 +8 Glumica je nosila natikače s dva podesiva remena

Kada je skinula jaknu, u prvi plan pao je gornji dio haljine bez rukava.

Dozu šika kombinaciji su donijele sunčane naočale s bijelim okvirima, a kada je u pitanju obuća, glumica se odlučila za kombinaciju modernog i udobnog, pa je nosila crne natikače s dva podesiva remena i metalnim detaljima.

Charlize Theron na druženju u Rimu - 4 Glumica je nosila natikače s dva podesiva remena (Foto: Profimedia)

Modeli natikača ravnih potplata poput ovih koje je nosila glumica jako su popularni u ljetnim mjesecima, a i dame na hrvatskim ulicama kombiniraju ih s većinom komada iz ljetne garderobe. Mi smo zavirili u hrvatske trgovine i webshopove i u galeriji izdvojili nekoliko modela udobnih natikača po uzoru na poznatu glumicu.

Anatomska obuća ima puno obožavateljica Anatomski modeli: 10 sandala i natikača u kojima se ne trebate brinuti za bolove u nogama

Inače, glumica je nedavno pokazala i novu frizuru i kosu obojanu u crno. Razlog promjene je snimanje filma The Old Guard 2, nastavka filma iz 2020., u kojem je također bila tamnokosa.

Charlize Theron na druženju u Rimu - 1 Ležerna kombinacija Charlize Theron za obiteljsku večeru u Rimu (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju