Sve više žena, kada su u pitanju moda i modne kombinacije, na prvo mjesto stavlja udobnost. Udobno ne mora značiti da nešto nije lijepo, znači samo da nosimo odjeću i obuću koja je istovremeno ugodna, funckionalna i izgleda odlično.

  Galerija Anatomska obuća ima puno obožavateljica Planet obuća, 399 kn Birkenstock, 609 kn +7 Futti, 375 kn

Kada je u pitanju udobnost,puno žena posebnu pozornost posvećuje odabiru obuće, a u toplijem dijelu godine već godinama mjesto među omiljenim modelima imaju anatomske sandale i natikače čije gazište rasterećuje kralježnicu, koljena, zglobove i stopala.

Anatomski modeli obuće imaju, naime, uloške koji se prilagođavaju pokretima stopala zbog čega u njima možemo provoditi dane i noći bez bolova u stopalima.

Osim što su udobne, izgledaju sjajno uz haljine, suknje, hlače, traperice... Ova obuća odličan je izbor za uživanje u dugim šetnjama, ali i za druženje s prijateljicama. Bitno je samo da odaberete model koji stvarno nudi sve ono što nudi anatomska obuća i da je po vašem guštu.

Cipele sa cvjetnim uzorkom uljepšat će svaku proljetnu kombinaciju Od 69 kuna: 10 modela cvjetnih sandala i cipela koje će uljepšati svaku proljetnu kombinaciju

Na tržištu se nude anatomske natikače ili sandale, tu su i ravni i povišeni modeli, a u našoj galeriji mi smo izdvojili deset opcija u kojima ćete moći uživati u proljeću i ljetu bez straha od bolnih stopala.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju