Charlize Theron iskoristila je lijepo i sunčano poslijepodne u Los Angelesu kako bi svoju mlađu kćerkicu August i njezinu prijateljicu odvela na sladoled u jednu slastičarnicu.

Galerija Charlize Theron Charlize Theron Charlize Theron +2 Espadrile Granville modne kuće Dior

Malo društvo prvo se počastilo sladoledom, a onda su se opremili novim slasticama koje su ponijeli doma.

Kao i uvijek u privatno vrijeme, lijepa južnoafrička glumica za ovu prigodu odabrala je vrlo ležernu odjevnu kombinaciju u kojoj bi vjerojatno prošla neprimijećeno da na nogama nije imala espadrile modne kuće Dior.

Charlize Theron Charlize Theron (Foto: Profimedia)

Charlize je godinama bila jedna od njihovih ambasadorica i zaštitno lice parfema J'Adore Dior, a na crvenim tepisima i dalje često nosi njihove odjevne komade.

Charlize Theron Charlize Theron: Obuća za koju prvo ne želimo ni čuti, a onda ne možemo bez nje

Slika nije dostupna Charlize Theron: Cipele s V-izrezom oko kojih žene ne mogu usuglasiti mišljenja

Uvuku se i u njezine privatne kombinacije, kao što se vidi po ovom novom izdanju. Traperice opuštenog kroja i običnu crnu majicu kombinirala je s modelom espadrila koji se zove Granville. Za razliku od klasičnih platnetnih espadrila, ove su puno čvršće jer su iznutra obložene kožom.

Espadrile Granville modne kuće Dior Espadrile Granville modne kuće Dior (Foto: Dior)

Espadrile su klasična i prepoznatljiva ljetna obuća, ali pomalo zanemarena. Na našim ulicama tijekom ljetnih mjeseci puno više viđamo razne modele sandala koje dominiraju kombinacijama domaćih ljubiteljica mode, a espadrile zapravo i nisu čest prizor.

Onima koji ih vole preostaje još malo vremena za uživanje u ovom modelu cipela jer će nas jesenske vremenske (ne)prilike natjerati da ih zamijenimo klasičnom jesenskom obućom.

Charlize Theron Charlize Theron (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju